Edustuksen harjoitusottelut pelattu
14.4.2018 20:04 Uutiset / M1

Sarja käyntiin 27.4

Edustus pelasi lauantaina viimeisen harjoitusottelunsa ennen sarjakauden alkua Kaarinan Reipasta vastaan. Viimeinenkin harkkamatsi päättyi naantalilaisten voittoon Otto Girsin käännettyä loppuhetkien maalilla ottelun VG:n voitoksi. Kotijoukkueen muut maalit taiteili Lauri Lavonen.

Edustus on nyt ehtinyt pelata kevään aikana kolme täysimittaista ottelua Nelosen jengejä vastaan ja tuloksena on ollut kolme voittoa. Kaaren lisäksi VG on voittanut LTU:n sekä Raifun. Harkkapeleissä edustus on päässyt testaamaan valmentaja Telmon ideoita käytännössä ja Telmo on päässyt näkemään koko pelaaja-arsenaalin tositoimissa. Kaikki alkaakin olla viimeisiä hienosäätöjä vaille valmista vajaan kahden viikon päästä alkavaa sarjaa ajatellen.

VG:n nimilista näyttää kauteen lähdettäessä tutulta vaikkakin selvästi viime vuotista kapeammalta. Viime kauden ryhmästä Samuli Mikkonen on jo ehtinyt aloittaa kautensa hienosti Maskun paidassa Kolmosessa. Maalivahti Toni Virtanen vaikuttaa puolestaan nykyään Jyväskylässä Fc Komeettojen juniorivalmentajana eikä taida ehtiä VG:n mukaan. Useampi vielä viime kaudella mukana ollut pelaaja päätti myös ripustaa nappulakengät kokonaan naulaan ja muutaman tilanne vielä auki. Lopettaneiden ja muualle siirtyneiden lisäksi Juhis Koiranen kärsii yhä kauan kiusanneesta polvivammasta.

Uusina miehinä kevään harjoitusotteluissa on nähty VG:n kakkosjoukkueessa pelanneita pelureita, joista osa on toki ennestään tuttuja edustuksen pelejä pidempään seuranneille. Yhteistyö edustuksen ja kakkosen välillä tulleekin olemaan entistä tiiviimpää myös kauden aikana. Seuran b-junioreistakin on tyrkyllä uusia kasvoja edustuksen kokoonpanoon.

Edustuksen kausi alkaa perjantaina 27.4 Karvetissa Kuuvuoren Laakia vastaan. Vastustaja ei ole ennestään VG:lle tuttu ja tuntemattomat vastustajat ovatkin alkukauden teema. Kolmessa ensimmäisessä ottelussa asettuu nimittäin vastaan täysin uusi tuttavuus kun toukokuun ensimmäisellä viikolla matkataan Poriin PoPan vieraaksi ja kun kolmannessa ottelussa tulee vastaan Fc Eurajoki.


   
Lisää uutisia
M1
«  Syyskuu   »
Kategoriat