VG kohtaa P-Iirot/2:n keskiviikon myöhäisillassa Raumalla
Julkaistu: 07.05.2019 00.00

VG kohtaa P-Iirot/2:n keskiviikon myöhäisillassa Raumalla

VG:n edustusjoukkue matkaa ensimmäistä kertaa todella pitkään aikaan Raumalle. Satakunnan ja Turun Piirin yhdistyttyä kaudeksi 2018 aukesi naantalilaisille mahdollisuus saada vastaansa raumalaisjoukkue ja tällä kaudella tämä unelma myös toteutui. Vastaansa VG saa Äijänsuon stadionilla Pallo-Iirojen kakkosjoukkueen joka on aloittanut sarjakautensa vahvasti tämän vuoden Nelosessa.

Alasarjoja seuraavien ”asiantuntijoiden” sarjataulukon häntäpäähän povaama jengi on ottanut jo kolme komeaa voittoa ja on osoittanut pystyvänsä hyvään peliin tässä sarjassa. Joukkuetta on myös alkukautena vahvistettu useilla 2.divisioonassa pelaavan P-Iirojen edustusjoukkueen pelaajilla, jotka ovat olleet vahvasti myötävaikuttamassa joukkueen hyviin otteisiin. Parhaimmillaan kehissä on alkukauden otteluissa ollut lähes kentällinen edustuksen pelaajia aina Veikkausliigastain tutusta Jussi Aallosta lähtien. Linkki Iirojen edustuksen ja kakkosjoukkueen välillä onkin ilmeisen vahva ja joukkueiden valmennuksesta vastaa sama mies - Valioliigastakin pelikokemusta omaava britti Scott Green.

Voitot LTU:sta, Magen AK:sta ja SaTosta pitivät P-Iirot/2:n sarjan kärkipaikalla siihen asti kunnes joukkue romahti Parkin kentällä miesylivoimalla lähes tunnin jauhamaan päässeen TPS/2:n käsittelyssä (ft 9-0). Ei ollut kotiinviemisiä Iiroilla edellisenkään Turun reissun jäljiltä ÅCF:n voittaessa lauantaina tiukan pelin lukemin 2-1. Pisteittä kahdesti perättäin jääneet raumalaisisännät haluavat siis varmasti palata voittokantaan keskiviikkona Äijänsuolla.

Pisteet tekisivät hyvää myös sarjataulukon kakkospaikkaa pitävälle VG:lle, jotta viime perjantainen tappio TPS/2:lle (ft 3-5) saataisiin nopeasti kuitattua. Joukkueen terveystilanne on kohtalainen ja reissuun lähtijöitä riittää. Riveistä ovat olleet pidempään sivussa lähinnä hyökkääjät Karo Kymäläinen ja Juha-Matti Koiranen sekä puolustajajärkäle Miika Tommila, jotka ovat pikkuhiljaa tekemässä paluuta pelikentille.

Peli Raumalla alkaa keskiviikkona klo 20:00 joten naantalilaisilla on pitkä ilta edessä. Täydet sarjapisteet lämmittäisivät varmasti kotimatkalaisia.

Seuran uusimmat