Edustus pelaa keskiviikkona Kuparivuorella
Julkaistu: 20.08.2019 00.00

Edustus pelaa keskiviikkona Kuparivuorella

Viime viikolla Nelosen kärkipelissä TPS/2:lle hävinnyt ja tappionsa myötä sarjan kolmospaikalle pudonnut VG kohtaa keskiviikkona Rauman Pallo-Iirojen kakkosjoukkueen. VG kaipaa ottelusta kipeästi pisteitä pysyäkseen sarjan kärkikaksikon TPS/2:n ja Wolvesin perässä. Naantalilaiset lähtevät otteluun lähes parhaalla miehistöllään, kun joukkueen sairastupa on alkanut lupaavasti tyhjentyä syksyn ratkaisupelien lähestyessä. Poissa kokoonpanosta ovat kuitenkin varmuudella viime pelissä punaista nähneet ”pahat pojat” Oskari Leppänen sekä Miika Tommila.

Pallo-Iirojen kakkosjoukkue on sarjassa yhdeksäntenä eikä joukkue ole vielä onnistunut avaamaan voittotiliään syyskierroksella. Viimeisestä viidestä ottelustaan Iirot ovat pelanneet kolme tasan ja hävinneet kaksi. Joukkue on kuitenkin paljon tasokkaampi kuin sarjasijoitus ja viime pelien tulokset kertovat. Kokoonpanossa on ollut useita 2.divisioonassa pelaavan edustusjoukkueen pelaajia ja viime viikon ÅCF-pelissäkin puolet avauksesta oli edustuksen miehiä.

Keväällä VG oli Raumalla hätää kärsimässä ottelun ensimmäisen puolituntisen, mutta onnistui kääntämään pelin voitoksi tehokkaalla viimeistelyllä ja hyvällä maalivahtipelillä. Huomenna tarvitaan molempia ja paljon muutakin jotta pisteet jäävät kotiin. Peli on samalla naantalilaisten viimeinen Kuparivuoren loistokuntoisella kotinurmella. Syksyn jäljelle jäävät kotipelit pelataan Kuparivuorelta puuttuvan valaistuksen takia Karvetin tekonurmella.

Kokoonpanot ja liveseuranta: https://vanha.palloliitto.fi/tulospalvelu/ottelu&1216558&M4

Seuran uusimmat