Edustuksen nousu Kolmoseen varmistui
Julkaistu: 01.10.2019 00.00

Edustuksen nousu Kolmoseen varmistui

VG:n edustusjoukkue oli viime kauden lopulla lähellä nousta takaisin Kolmoseen, mutta joukkue ei onnistunut saamaan viimeisestä kahdesta pelistä kuin yhden pisteen ja paikalliskilpailija RaiFu tuli kalkkiviivoilla ohi. VG:n asetelmat ennen tämän kauden kahta viimeistä peliä muistuttavat paljon vuoden takaista. Toiseksi viimeisellä kierroksella on taas vastassa sarjakolmonen, jonka takana pitämiseksi riittää tasuri keskinäisestä pelistä tai voitto viimeisestä. Merkittävänä erona viime vuoteen nähden on se, että VG:n nousu ei tällä kertaa kaadu siihen, vaikka sarjakolmonen nousisikin viimeisellä kierroksella ohi. Viime viikonloppuna nimittäin varmistui, että yhdessä lohkossa tänä vuonna pelattavasta Nelosesta nousee neljä joukkuetta ja VG:n paikka niiden joukossa on pomminvarma.

Edustus pelasi Piirin korkeimmalla sarjatasolla Kolmosessa kaudet 2011-2016 ennen putoamistaan Neloseen. Kolme kautta Nelosessa riitti ja toinen nousuyritys valmentaja Telmo Mannisen johdolla meni nousutavoitteen osalta maaliin. Useampi jo vuosikymmenen alusta asti mukana ollut edustuksen pelaaja pääsee nousujuhliin jo toista kertaa VG:n paidassa; kaikkein kokeneimmat jo kolmatta kertaa.

Ennen nousujuhlia on vielä ratkottavana sarjan himmeimpien mitalien kohtalo. Ensimmäinen ottelupallo kakkostilan suhteen on lauantaina, kun VG kohtaa vieraskentällä SC Wolvesin klo 14:00 alkavassa ottelussa. Sarjan päättävä kauden viimeinen peli on puolestaan kotikentällä Karvetissa perjantaina 11.10 Euran Palloa vastaan.

Seuran uusimmat