Kevätkurssi Muokkataidon kehitysryhmäläisille!
Julkaistu: 29.03.2018 00.00

Kevätkurssi Muokkataidon kehitysryhmäläisille!

MUOKKATAITO-kehitysryhmän kevään starttikurssi luistellaan viikoilla 16-22 Raisiossa. Kurssille voivat ilmoittautua kaikki halukkaat luistelukoululaiset ja muokkataitoryhmän luistelijat.

Voit valita, haluatko käydä harjoituksissa yhden vai kaksi kertaa viikossa. Kevään starttikurssi ei sido mihinkään ja syksyllä voit päättää haluatko jatkaa harrastusta vai et. Kerran viikossa kurssin hinta on 50 e ja kaksi kertaa viikossa 75 e. Viikonloppuisin ennen jäätä on puolen tunnin ohjattu alkuverryttely. Yhden kerran kävijät voivat valita kumpaan viikon harjoituksista osallistuvat.

Harjoitusajat löydät harjoituskalenterista ja kaikkien joukkueiden harjoituskalenterilistan täältä. Voit lisätä harjoituskalenterin omaan googlekalenteriisi näpäyttämällä kalenterin oikeassa alakulmassa olevaa plussaa.

Muokkataidon kevätjäille pääset ilmoittautumaan tästä.

Muokkataito harjoittelee kevätjäillä yhtä aikaa tulokasjoukkueen kanssa. Muokkataidosta eteneminen tulokkaisiin on mahdollista ja tehdään joustavasti heti luistelijan oman kiinnostuksen herätessä ja taitojen riittäessä. Jos haluat muodostelmaluisteluun mukaan, mutta vasta syksyllä seuraa nettisivuja www.vg-62.fi, ilmoittautuminen alkaa elokuun alussa! Muokkataidon kausi 2018-2019 alkaa elokuussa 2018 koulujen alkaessa.

Seuran uusimmat