Jaosto tiedottaa -lokakuu 2018
Julkaistu: 30.10.2018 00.00

Jaosto tiedottaa -lokakuu 2018

JAOSTO TIEDOTTAA -lokakuun lyhyet kuulumiset

Kausi on jo kovassa käynnissä ja ensimmäiset kisatkin alkavat olla jo osalla takana päin.

Yksinluistelussa on ropissut palkintoja ja hienoja sijoituksia kuten myös muodostelmassa. Kilpailutuloksia voit seurata nettisivujemme Kilpailut sivujen kautta heti, kun päivittäjämme pääsevät vain vauhtiin ja systeemin sisälle. Muokkagaala, muodostelmajoukkueiden ohjelmien ensiesittely, kokosi GClle noin 320 ihmistä katsomoon -WAU!

Viime jaoston kokouksessa käytiin läpi valmennusasioita (mm. ML/YL valmentajien työnkuvat on nyt päivitetty), tulevia koulutus- ja yhteistyöasioita sekä yksittäisiä luistelijoita koskevia anomuksia.

Puheenjohtajamme Nina Ahonen oli Tähtiseurapäivillä ja seuratapaamisessa 6.-7.10.2018 ja vastaanotti tähtiseuramerkin taitoluistelujaostolle – hienoa!

Hallituksen kuulumisia, erovuoroisten jäsenten tilalle TL etsii uusia ehdokkaita. Ilmoittaudu puheenjohtajalle tai tiimivastaaville, mikäli tunnet mielenkiintoa hallitustoimintaan tai ilmianna joku hyvä tyyppi taitoluistelusta! Tarvitsemme lisää taitoluistelun ehdokkaita Tiina Koivulan lisäksi mukaan VG-62 hallitukseen. Hallituksen kokous ja syyskokous on 22.11.2018 VG:n toimistolla, jossa jäsenet erovuoroisten tilalle valitaan (äänioikeus 15 v. jäsenellä). Vuoden viimeinen hallituksen kokous on 13.12.2018.

Jäänjakoperusteista saatiin ehdotus, jonka jaosto kävi läpi ja ehdotti siihen vielä muutamia muutoksia.

Kisatiimit ovat pyörähtäneet käyntiin:

* YL kisat ovat 3.11. Aurinkoareenalla ja siinä on kova pöhinä päällä! Tervetuloa seuraamaan ja kannustamaan!

* SM-kisatiimi on jo kokoontunut useaan otteeseen ja seuraava kokous on 21.11.2018. Talkooilmoittautumiset aukeavat Loppi-Ice kisojen jälkeen.

* LOPPI-ICE 5.1.2019 kisatiimi kokoontui 18.10.2018

Loppi-Ice kisojen kisajohtajana on Juha Uusitorppa, talousvastaavana Heidi Suuronen, tulospalveluvastaavana Tanja Inttilä, kisasihteereinä Kristiina Löfgren (ennen kisoja) ja Miia Ojala (kisojen aikana), talkoovastaavana Nina Ahonen. Sovimme, että Loppi-Ice kisan koko tuotto tullaan jakamaan joukkueille. Ole siis mukana talkoissa! Talkooilmoittautumiset muokkaväelle aukeavat 26.11.2018. Tarvittaessa pyydetään yksinluistelunväeltä apuja.

Edelleen kaivataan Loppi-Ice 2019 kisatiimiin kilpailun varajohtajaa. Nyt olisi oiva mahdollisuus päästä Juhan oppiin ja opetella miten nämä kisat pyörivät. Mielellään joku nuoremmista joukkueista rohkeasti vain mukaan kisatiimiin!

Jaoston seuraava kokous 13.11.2018 klo 17:30 VG toimistolla.

Tsemppiä kaikille tuleviin kisoihin!

Seuran uusimmat