Perjantaina kotiavaus Karvetissa, vierailijoita Salosta
Miehet edustusjoukkueJulkaistu: 01.05.2024 17.02

Perjantaina kotiavaus Karvetissa, vierailijoita Salosta

Perjantaina koittaa vihdoin pitkään odotettu kotiavaus, kun sarjanousija SalPa 2 matkustaa 68 kilometrin matkan Salosta Karvettiin. Odotettavissa onkin varmasti vauhdikas ja tiukka ottelu. Nuorekas vierailija on ehtinyt pelata sarjassa jo kaksi ottelua häviten MuSalle vieraissa selvästi 1-4, mutta voittaen kotonaan viikko sitten MIFK 2:n puhtaasti 2-0. Vaarallisia tilanteita molempiin päihin enteilee jo yksinkertaisesti sekin, että kotijoukkue VeeGeen onnistui pitämän maalinsa puhtaana vain yhdessä pre-seasonin ottelussa Ruskoa vastaan. Vastaavasti kaikissa seitsemässä ottelussaan keltapaidat tekivät vähintään yhden maalin, yhteensä 21 maalia eli keskimäärin kolme per ottelu.

Viime kauteen verrattuna kotijoukkueen rosteri on kasvanut huomattavasti käsittäen nyt yhteensä 30 pelaajaa. Rosteria kasvattamalla on ollut mahdollista lisätä sisäistä kilpailua sekä välttää tilanteet, joissa yksittäisiin otteluihin ei saataisi kilpailukykyistä ryhmää kuten viime kaudella kävi muutaman kerran. Päävalmentaja Leo Tommilalla onkin käsissään taas perjantaina positiivinen ongelma, että kenet jättää kokoonpanon ulkopuolelle. Varmuudella perjantaina poissa ovat ainakin pitkäaikaisloukkaantuneina olevat nuori topparilupaus Wilber Fomenko sekä vahva kärkipelaaja Roni Lehmuskoski.

Viime viikon perjantaina paikallispelissä Maskussa napattu 3-1 vierasvoitto antoi varmasti VeeGeelle lisää itseluottamusta ja uskoa siihen, että treenikentällä tehty työ alkaa kantamaan hedelmää. Harjoituskaudella monen yksittäisen pelaajan taso on heitellyt peleistä toiseen melkoisesti, mutta joukkueena on näkynyt kehitystä koko ajan. Maskussa uusista pelaajista pääsivät debytoimaan jo naantalilaisille vanha tuttu maalivahti Henri Forsström, laitapelaaja Antti Lunden, keskikentän Okko Pentikäinen sekä hyökkääjät Joel Palken (kuvassa etualalla) sekä Ville Viitanen. Viitanen tekikin varmasti jonkinlaista historiaa tehtyään ensimmäisen sarjamaalinsa VeeGeessä jo 27 sekunnin pelin jälkeen. Joten perjantaina kannattaa olla jo ajoissa paikalla, jos Ville päättää olla yhtä vikkelänä liikkeellä… Kick-off 19:00 Karvetissa!

Kuten viime kaudellakin niin myös nyt UUNI Pizzeria ( UUNI Pizzeria ) palkitsee molempien joukkueiden parhaat pelaajat pizzalahjakorteilla sekä Pajamäen kioski ( Pajamäen kioski ) kotijoukkueen maukkaimmasta suorituksesta wingseillä.

VeeGee kotipeleihin myytävät pääsyliput maksavat 6 €/kpl. Lipun voi maksaa pelikioskiin käteisellä tai MobilePayllä (numero 32352). Kaikki VG:n pelipassilaiset sekä alle 15-vuotiaat ilmaiseksi sisään. Kausikortit ovat myös myynnissä hintaan 35€.