Pisteet jäivät VeeGeelle aurinkoisessa Karvetissa
Miehet edustusjoukkueJulkaistu: 04.05.2024 00.49

Mukavasti Karvettiin aurinkoisessa säässä löytäneet katsojat näkivät ensimmäisellä jaksolla molemmilta joukkueilta hyvin varovaista peliä. Varsinkin kauden voitolla aloittanut kotijoukkue VeeGee tuntui pelaavan aivan kuin käsijarru päällä. Aikaan saadut hyökkäykset katkesivat viimeistään huonoihin syöttöihin tai haltuunottoihin. Jakson ainoa maalipaikka antoi odottaa itseään aivan viime hetkille, kun pari minuuttia ennen taukovihellystä Joel Palken vapautti ovelalla syötöllä Eetu Leppäsen ( kummiyritys Maek Oy ) rangaistusalueelle nokikkain vierailijoiden maalivahti Joonas Kosken kanssa joka kuitenkin peitti hyvin jalallaan Leppäsen maalintekoyrityksen.

Mitä lienee pukukopissa tauolla tapahtunut mutta toiselle jaksolle juoksi selvästi pirteämpi ja terävämpi kotijoukkue. Jo 50.minuutilla pallo löysi ensimmäisen kerran salolaisten maaliin mutta Eetu Leppäsen komea laukaus lähti juuri ja juuri paitsioasemasta. Sitten 56.minuutilla merkittiin jo tulostaulullekin yksi viiva kotijoukkueelle, kun maalissa varmasti pelannut Niklas Harju ( B-Autovarustelu Oy ja Routa Recovery ) lähetti pitkän pallon, joka tippui lopulta sopivasti Samuli Mikkoselle ( Foodduck ). Mikkosen syöttö tavoitti hyvin linjan taakse ajoitetun Ville Viitasen juoksun ja tämä tälläsi komean haltuunoton jälkeen suoraan juoksusta pallon vastustamattomasti maaliin. Ja kun vauhtiin päästiin niin kolmisen minuuttia edellisestä ja taululla lukemat vaihtuivat jo 2-0:aan, kun Niklas Maanpään puski Okko Pentikäisen lähettämän kulmapotkun ruuhkasta maaliin.

Viimeisen puolen tunnin aikana VeeGee suoritti yhteensä kuusi vaihtoa hakien lisää tuoreita jalkoja kentälle pitäen sillä vastustajan poissa aivan parhaimmilta maalintekopaikoilta. Salolaisten lopun rynnistys ei enää tuonut kavennusta ja niinpä Karvetissa juhlittiin loppuvihellyksen jälkeen VeeGeen kauden toista voittoa 2-0 numeroin. Ottelun jälkeen hyökkäyksessä vahvasti töitä tehnyt kapteeni Eetu Leppänen kommentoi peliä seuraavasti: ” Hyvä taistelu ja sitä kautta hieno voitto! Varsinkin ensimmäisellä puoliajalle oli vaikeuksia päästää hyökkäämään hallitusti, mutta puolustimme kuitenkin tiiviisti ja pääsimme muutamalle tekopaikalle. Toiselle puoliajalle tultiin mielestäni terävämmin ja saatiin laadukkaampia hyökkäyksiä aikaiseksi. Ensimmäinen maali tuntui helpottavan koko joukkueen tekemistä. Toisen maalin jälkeen saatiin hoidettua homma aika hallitusti loppuun. Erityismaininta erikoistilanteille! Talvella tuntui kolisevan joka pelissä erikoistilanteista omaan päähän, nyt ollaan tehty niistä itse muutama maali ja pidetty oma pää puhtaana. Seuraavaksi on parin viikon päästä kova mittari, kun MuSa saapuu Karvettiin!”

UUNI Pizzeria ( UUNI Pizzeria ) palkitsi molempien joukkueiden parhaat pelaajat, VeeGeestä Antti Leppiniemi ( Ahola Transport ) sekä salolaisista Ami Karttila. Pajamäen kioskin ( Pajamäen kioski ) wingsit kotijoukkueen maukkaimmasta suorituksesta Ville Viitaselle.

VG-62 – SalPa 2 (Miesten Kolmonen) (palloliitto.fi)