Uusi tukirahasto varsinaissuomalaisten juniorijääkiekkoilijoiden tueksi
Julkaistu: 15.09.2020 00.00

Uusi tukirahasto varsinaissuomalaisten juniorijääkiekkoilijoiden tueksi

Vielä on hetki aikaa hakea Unelmien peliä -rahaston stipendiä U9 - U14 ikäluokkien pelaajille.

Rahasto on kohdistettu Varsinais-Suomeen, eli stipendiä voivat hakea varsinaissuomalaisten seurojen juniorikiekkoilijat omien seurojensa kautta.Stipendit on porrastettu ikäluokittain: U9-U10/500 €, U11-U12/700 €, U13-U14/900 €. Yhteensä stipendejä voidaan myöntää vuosittain enintään 200.000,00 euron arvosta. Rahaston ovat perustaneet Ilkka Paananen ja Mikko Kodisoja.

KRITEERIT STIPENDIEN MYÖNTÄMISELLE (PELAAJAT):

Unelmien peliä -rahaston stipendit on tarkoitettu 7–14-vuotiaille (U9–U14) poika- ja tytto?kiekkoilijoille, joiden perheillä on eri syistä johtuvia taloudellisia haasteita.

Stipendien myöntämisessä suositaan positiivisesti maahanmuuttajataustaisia hakijoita, yksinhuoltajia ja toisaalta monilapsisia perheitä. Hakemuksessa kysytään hakijan motivaatiota lajin harrastamiseen, mutta pelillinen menestys ei vaikuta päätöksiin.

KRITEERIT TUEN MYÖNTÄMISELLE (PELAAJIEN SEURAT):

Kriteerit stipendin myöntämiselle (stipendiä hakevien pelaajien seurat):

Seuralla tulee olla suunnitelma ko. ikäluokkien valmentajien koulutuksesta ja siitä, kuinka nämä ovat mukana Jääkiekkoliiton valmentajalisenssijärjestelmässä. Lisäksi seuralta edellytetään toimenpiteitä mm. uusien harrastajien rekrytoimiseksi, harrastuskustannusten kurissa pitämiseksi (mm. varustepörssi) ja ympäristövaikutusten huomioimiseksi.

NÄIN TUKIHAKU ETENEE

Seuran vastuuhenkilöt informoivat tukien hausta ko. ikäluokkien perheitä, kokoavat tukea hakevilta perheiltä hakemukseen tarvittavat tiedot ennen tukihaun päättymistä (30.9.2020) ja täyttävät jokaisesta hakijasta oman kaavakkeen. Myöhässä tulleita hakemuksia ei oteta käsittelyyn. VG-62:n stipendihakemuksia hoitaa jaoston sihteeri Hannu Korhonen hannu.korhonen(a)vg-62.fi.

Lue Suomen Jääkiekkoliiton uutinen aiheesta TÄÄLLÄ