Jääkiekkoa perheen pienimmille
Julkaistu: 03.07.2019 00.00

Jääkiekkoa perheen pienimmille

Kaudella 2019 - 2020 perheen pienimmille on tarjolla kolme eri vaihtoehtoa.

PERHELUISTELU on uusi toimintamuoto, joka järjestetään yhteistyössä ringettejaoston kanssa. Perheluistelu on tarkoitettu luistelua opetteleville lapsille, ei taitovaatimuksia. Perheluistelussa lapsella on oma aikuinen mukana, joka voi olla äiti, isä, kummivanhempi, naapuri tms. Harjoitukset ovat sunnuntaisin Aurinkoareenalla klo 9:20 - 10:05 alkaen 22.9.2019.

Tarvittavat varusteet: ristikollinen kypärä, kaulasuojus ja luistimet. Kypäräpakko koskee myös aikuisia. Osallistumismaksu on 45 €/lapsi. Hintaan sisältyy jää, ohjaus, pelipassi ja vakuutus lapselle. Vanhemmille ei erillistä osallistumismaksua.

Huom! Vanhempia ei vakuuteta seuran puolesta. Tarkista oma vakuutusturvasi.

Ryhmä toteuteaan, mikäli ilmoittauneita lapsia on vähintään 20.

Perheluistelu on saanut opetus- ja kulttuuriministeriöltä seuratukea.

Ilmoittaudu mukaan PERHELUISTELUUN

JÄÄKIEKON LUISTELUKOULU on tarkoitettu lapsille, joille jää on jo tuttu elementti. Ikäsuositus 4 - 6 v. Luistelukoulu harjoittelee maanantaisin Aurinkoareenalla klo 17:05 - 17:50 ja liikkarin merkeissä keskiviikkoisin Taimon koululla klo 16:30 - 17:15.

Tarvittavat varusteet: ristikollinen kypärä, kaulasuojus, luistelimet sekä jääkiekko- tai viiltosuojahanskat. Kevätkauden osallistumismaksu 45 €/lapsi. Hintaan sisältyy jää- ja liikkariharjoitukset, vakuutuksellinen pelipassi ja paita.

Liikkari järjestetään yhteistyössä ringettejaoston kanssa ja siihen on saatu seuratukea opetus- ja kulttuuriministeriöltä.

Ilmoittaudu mukaan LUISTELUKOULUUN (linkki uusille keväällä 2020 mukaan tuleville luistelukoululaisille)

LEIJONAKIEKKOKOULU on tarkoitettu lapsille, joilla ovat käyneet luistelukoulua tai joilla on riittävä luistelutaito mailan ja kiekon käsittelyyn. Ikäsuositus 5 - 7 v. Leijonakiekkokoulu harjoittelee 1 - 2 kertaa viikossa, joista toinen harjoituskerta on maanantaisin Aurinkoareenalla klo 17:05 - 17:50 ja toinen on vaihtuvaan aikaan viikonloppuisin.

Tarvittavat varusteet: täydellinen jääkiekkovarustus. Jääkiekkojaostolla on muutama kiekkokoululaisen varustekassi, jota on mahdollista lainata kokeilua varten. Tiedustelut valmennuspäällikkö Tom Koivistolta p. 044 449 6262 tai tom.koivisto(a)vg-62.fi.

Kevätkauden osallistumismaksu 45 €/lapsi. Hintaan sisältyy jääharjoitukset, vakuutuksellinen pelipassi ja paita.

Ilmoittaudu mukaan LEIJONAKIEKKOKOULUUN



Seuran uusimmat