Turun Seudun Osuuskauppa (TOK)

TOK tukee urheiluseuroja S-käyttäjätilin Kannustajat -osion kautta. Tukisumma jaetaan seuroille siinä suhteessa, kuinka paljon tukikohteeseen liittyneille asiakasomistajatalouksille on maksettu Bonusta kalenterivuoden aikana (1.1.- 31.12.) verrattuna muiden seurojen vastaavaan summaan. Tuki kertyy takautuvasti, joten ei ole väliä, missä vaiheessa vuotta kannustajaksi ryhtyy. Ilmoittaudu kannustajaksi alla olevien ohjeiden mukaan. Kannustuskohde pitää valita vuosittain uudestaan.

Ilmoittautuminen kannustajaksi S-käyttäjätilin kautta

1. Asiakasomistajatalouden pääjäsenenä voit liittyä Kannustajaksi kirjautumalla osoitteessa https://s-kayttajatili.fi/. Jos sinulla ei ole vielä S-käyttäjätiliin tunnuksia, ne on helppo luoda.

Klikkaa "Luo S-käyttäjätili". Anna sähköposti osoitteesi ja paina "JATKA". Sähköpostiosoite toimii käyttäjätunnuksena. Anna sähköpostiisi lähetetty vahvistuskoodi ja paina "VAHVISTA". Valitse "HENKILÖASIAKAS".

Liitä S-Etukortin tiedot painamalla "LISÄÄ KORTTI". Tunnistaudu. Tarkista yhteystietosi ja muokkaa tarvittaessa, hyväksy käyttöehdot ja paina "TALLENNA".

Kirjaudu S-käyttäjätilille. Anna sähköpostiosoitteesi ja paina "JATKA". Anna sähköpostiisi lähetetty vahvistuskoodi, paina "VAHVISTA" tai vaihtoehtoisesti voit tunnistautua myös minkä tahansa pankin pankkitunnuksilla.

S-käyttäjätili on nyt luotu ja siihen liitetty asiakasomistajuus.

2. Kun tunnukset on luotu ja olet kirjautunut S-käyttäjätilille, klikkaa sivun yläreunasta "ASIAKASOMISTAJUUS". Uuden sivun avauduttua, klikkaa "KANNUSTAJAT".

3. Valitse seura, jolle maksettavaa tukisummaa sinä haluat Kannustajana kasvattaa klikkaamalla "ILMOITTAUDU KANNUSTAJAKSI. Huom! Ainoastaan perheesi pääjäsen pystyy liittymään Kannustajiin. Muistathan, että omat S-Bonuksesi kertyvät edelleen S-Tilillesi. Tuki ei vaikuta niihin!

Valmista tuli 💚