Turun Seudun Osuuskauppa (TOK)

TOK tukee urheiluseuroja S-kanavan Liity kannustajaksi -osion kautta. Tukisumma jaetaan seuroille siinä suhteessa, kuinka paljon tukikohteeseen liittyneille asiakasomistajatalouksille on maksettu Bonusta kalenterivuoden aikana (1.1.- 31.12.) verrattuna muiden seurojen vastaavaan summaan. Tuki kertyy takautuvasti, joten ei ole väliä, missä vaiheessa vuotta kannustajaksi ryhtyy. Ilmoittaudu kannustajaksi alla olevien ohjeiden mukaan.

Ilmoittautuminen kannustajaksi S-kanavan kautta

1. Asiakasomistajatalouden pääjäsenenä voit liittyä Kannustajaksi kirjautumalla osoitteessa S-kanava.fi.

Kirjaudu omiin asiakastietoihisi sivun oikeasta yläreunasta. Voit siirtyä S-kanavalle myös S-Pankin verkkopankista. Palvelusta löydät mm. bonus- ja etutiedot, takuukuitit, omat osto-tapahtumat ja ravinto-, hiilijalanjälki- ja kotimaisuuslaskurit.

2. Ensimmäinen kirjautumiskerta edellyttää vahvaa tunnistautumista joko S-Pankin verkkopankkitunnuksilla tai Mobiilivarmenteella. Vaihtoehtoisesti voit luoda S-tunnuksen ja tunnistautua minkä tahansa pankin verkko pankkitunnuksilla. S-Pankin verkkopankkitunnukset ovat maksuttomat ja saat ne Asiakasomistajapalvelu- ja S-Pankki-pisteiltämme.

3. Myöhemmillä kirjautumiskerroilla voit kirjautua S-kanavalle myös Facebook-, Google-, Microsoft- ja LinkedIn- tunnuksilla. Voit aina tunnistautua palveluun myös S-Pankin verkkopankkitunnuksilla, Mobiilivarmenteella tai tekemälläsi S-tunnuksella.

4. Siirry kirjautumisen jälkeen välilehdelle Osallistu ja vaikuta Liity Kannustajaksi.

5. Valitse seura, jolle maksettavaa tukisummaa sinä haluat Kannustajana kasvattaa. Mikäli Osallistu ja vaikuta -välilehdeltä ei löydy Liity Kannustajaksi -osiota, pyydä perheesi pääjäsentä liittymään Kannustajiin.

6. Päivitä tiedot sivun alaosasta. Muistathan, että omat S-Bonuksesi kertyvät edelleen S-Tilillesi. Tuki ei vaikuta niihin!

Valmista tuli 💚