24
SYY
19.00
Miesten edustusjoukkue, Miesten Kolmonen

PaiHa - VG-62   1 - 0

Paimio KHT

Kausi päättyy torstaina Paimiossa

VG:n edustusjoukkue pelaa kauden viimeisen pelinsä torstaina Paimion tekonurmella klo 19:00 alkaen. Vastassa on VG:n kanssa tasapisteissä oleva Paimion Haka, joka on pelannut yhden ottelun naantalilaisia vähemmän. Molemmat joukkueet ovat putoamisviivan yläpuolella, mutta kummankaan joukkueen sarjapaikka ei ole vielä turvattu. Kolmosen putoamiskamppailu on tiukka ja siinä on mukana vielä useampi joukkue. Vielä ei myöskään tiedetä varmuudella mihin putoamisviiva lopulta asettuu.

Kotijoukkue PaiHa on ottanut tällä kaudella voitot TPK:sta, EuPasta, Wolvesista sekä Åbo IFK:sta ja pelannut tasan paikallisvastustaja Peimari Unitedin kanssa. VG:n keräämät pisteet ovat tulleet pitkälti samoilta joukkueilta, joten tulosten perusteella torstaina on odotettavissa tasainen peli. VG ehti kohdata PaiHan myös kahteen otteeseen ennen kauden alkua. Molemmat treenipelit päättyivät PaiHan voittoon, joista jälkimmäisessä VG oli pulassa vieraskentällä Paimiossa. PaiHan joukkue on ehtinyt muuttua jonkin verran kauden aikana pelaajiston osalta, joten naantalilaisilla on varmasti myös uusia kasvoja vastassa kevääseen verrattuna.

VG:n voitto- ja nollaputki katkesi viime viikolla TPS U23:sta vastaan. TPS-tappion lisäksi viime lauantailta jäi hampaankoloon Leppäsen veljesten saamat varoitukset, joiden seurauksena sekä Eetu että Oskari ovat pelikiellossa PaiHaa-vastaan. Viime pelistä poissaolleiden puolustajien Antti Leppiniemen ja Miika Tommilan kuntoutumista toivotaan Naantalissa kädet ristissä.

Pelin henki on torstaina VG:n näkökulmasta seuraava: Voitolla PaiHasta naantalilaiset ovat hyvin lähellä sarjapaikan säilymisen varmistamista ja ilman lisäpisteitä sarjapaikan kohtalo jää muiden käsiin.

Kokoonpanot ja liveseuranta: https://www.palloliitto.fi/otteluseuranta/1501854







Tilastot
PaiHa

1 - 0

(1-0)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista