19
SYY
12.00
Miesten edustusjoukkue, Miesten Kolmonen

VG-62 - TPS U23  1 - 3

Naantali Kuparivuori

Kauden viimeisessä kotipelissä riittää panosta

Naantalin VG-62:n edustusjoukkue kohtaa kauden viimeisessä kotiottelussaan TPS U23:n. Peli pelataan Kuparivuoren nurmella lauantaina 19.9 klo 12:00 alkaen. Ottelussa riittää panosta joukkueiden taistellessa samoista sijoista Kolmosen putoamiskamppailussa. Ottelun VG:tä vähemmän pelannut TPS on sarjataulukossa kolme pistettä naantalilaisia perässä. VG:llä on jäljellä TPS-pelin lisäksi vain vieraspeli Paimion Hakaa vastaan. TPS U23 kohtaa VG:n lisäksi vielä Toejoen Veikot kotikentällä sekä Salon Wilpaksen vieraissa.

VG:n tavoin sarjanousijoihin kuuluvan Tepsin reservijoukkueen kausi ei ole kulkenut suunnitelmien mukaan ja kausi on kulkenut naantalilaisten kanssa samaa rataa. Alkukaudesta joukkue kärsi useita maalin tappioita, mutta tulokset ovat parantuneet kauden lähestyessä loppuaan. Edellisestä neljästä pelistä Palloseura on voittanut kolme. U23-joukkueessa on pelannut nimensä mukaisesti paljon juniori-ikäisiä pelaajia ja joukossa on ollut usein myös Veikkausliigassa pelaavan edustusjoukkueen sopimuspelaajia. Parhaiten maalinteossa ovat tepsiläisistä onnistuneet viime kaudella Ykkösessä TPV:n paidassa hyvää jälkeä tehnyt Eetu Kolu sekä täksi kaudeksi Turkuun Norjasta tullut Kabamba Kalabatama. TPS:n kokoonpanossa saatetaan lauantaina nähdä myös seuran kirkkaimpia tulevaisuuden lupauksia. Joukkueen viime viikkoisessa PaiHa-voitossa pelasivat mm. Veikkausliiga-läpimurtoa tekevä keskikenttäpelaaja Niklas Pyyhtiä (-03) sekä hiljattain Hollannista Turkuun palannut hyökkääjä Onnipekka Pajula (-03).

VG on nostanut viime viikkoina asemiaan sarjataulukossa ja viilettää jo kolmen ottelun mittaisessa voittoputkessa. Voittoputken aikana ovat kaatuneet EuPa, SC Wolves sekä Åbo IFK. Joukkueen puolustuspeli on parantunut eikä omiin ole mennyt maaleja enää alkukauden tahtiin. Tiukat pelit ovat alkaneet kääntyä viime aikoina naantalilaisten voitoksi. Kolmosen sarjapaikan säilyttäminen vaatii kuitenkin VG:ltä vielä lisäpisteitä. Kolmosen sijoille 10-13 jääneet ovat putoamisuhan alla ja lopullinen putoajien määrä riippuu siitä kuka putoaa Kakkosesta Kolmoseen ja nouseeko VG:n lohkon voittaja nousukarsintojen päätteeksi Kakkoseen.

Kannattaa tulla Kuparivuorelle jännittämään VG:n viimeistä kotipeliä tällä kaudella. Kentältä ei varmasti puutu taistelutahtoa VG:n yrittäessä varmistaa paikkaansa ensi kauden Kolmosessa!

Kokoonpanot ja otteluseuranta: https://www.palloliitto.fi/otteluseuranta/1501847






Tilastot

1 - 3

TPS U23
(1-0)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista