Pitkän odotuksen jälkeen vietetään perjantai-iltaa vihdoin Kuparivuorella
Julkaistu: 07.06.2022 19.02

Tulevana perjantaina koettaa se odotettu hetki kun edustus pääsee vihdoin viimein varsinaiselle kotikentälleen Kuparivuorelle. Talvi ja kevät ovat olleet kaikin puolin hankalia Kuparivuoren nurmelle eikä nurmi nytkään ihan kunnossa vielä ole. Iso kiitos kuitenkin kaupungille, että vaikka ensimmäistäkään treeniä joukkue ei ole sinne päässyt vielä vetämään niin pelaamaan kuitenkin päästään.

Perjantaina vastaan asettuu tuttu Åbo IFK Turusta, jonka mielenkiintoisin pelaaja lienee naantalilaisten näkökulmasta varmastikin VG-62:ssa juniorivuosinaan pelannut Eemeli Palo. Viime kaudella molemmat nappasivat vierasvoitot toisistaan ja tähän lähdetään tietysti nyt hakemaan muutosta. Tämän hetken kuntopuntarissa VeeGeellä on takanaan neljä perättäistä tappiota ja puolestaan ÅIFK:llakin kolme perättäistä voitotonta ottelua. VeeGee lähteekin otteluun vahvasti sisuuntuneena edellisen TPK-ottelun jälkimmäinen puoliaika mielissään. Tuon puoliajan peliesitys oli selvästi kauden heikoin tähän mennessä ja käänsi 1-0 johdon 1-2 tappioksi. Vastaavasti ensimmäisen puoliajan jälkeen tilanne olisi hyvinkin voinut paremmalla viimeistelyllä olla 3-0 tai 4-0 VeeGeelle.

Mutta mitä mieltä alkukaudesta on vastuuvalmentaja Telmo Manninen;

”Sarja on pitkä ja jyvät alkavat erottuvat vielä akanoista. Olen aina sanonut, että tässä sarjassa voimme voittaa kenet tahansa ja sarjan hienous on tiukat ja tasaiset pelit jotka kehittävät pelaajia”, aloittaa Manninen

”Aikaisemmissa peleissä olemme pelanneet mainioita ensimmäisiä puoliaikoja ja usein johtaneet tauolla, mutta vielä emme ole onnistuneet pelaamaan täysipainoista 90 minuuttista. Viime kaudella onnistuimme punnertamaan näistä peleistä voittoja, mutta nyt käteen on jäänyt niukkoja tappioita. Olemme silti antaneet hyvän vastuksen joka pelissä. Mielestäni meillä on kuitenkin aavistuksen vahvempi joukkue tänä kautena, emme vain ole säilyttäneet rohkeuttamme koko pelin ajan.”

”Nyt vain pitää jatkaa nöyrää työntekoa, uskoa omaan tekemiseen ja siinä sivussa nauttia futiksen pelaamisesta. Ei kovin kauan aikaa sitten sarjat olivat vielä tynkäsarjoja ja valmistautumiset kauteen erittäin heikkoja, tästä pitää nyt nauttia täysin rinnoin. Jokainen peli on uusi mahdollisuus ja 3 pistettä ovat saman arvoisia tuli ne mistä hyvänsä. No, ehkä vihreä-valkoisilta joukkueilta napatut kolme pistettä maistuvat kuitenkin aavistuksen paremmilta”, lopettaa Manninen arvoituksellisesti.

Joukkueen pelaajatilanne on elänyt viime otteluissa melkoisesti. Varmuudella perjantaina poissa vahvuudesta ovat loukkaantuneet Aleksi Leskinen ja Lauri Lavonen ( kummiyritys www.myrttisenkurkut.fi ) sekä matkoilla olevat Santeri Nurmi, Teemu Salonen (kummiyritys www.tekstiilitarvike.fi ) ja Jesse Kurokallio. Vastaavasti täydennystä tuovat (kuvassa olevat) kesäksi opiskelupaikkakunniltaan kotiseudulle palanneet maalivahti Riku Tanila sekä keskikentän Eerik Miettinen, joka palasi kesäksi lainalle VeeGeehen Kuopion Elosta. Perjantaina mukaan saadaan taas myös kokenut kehäkettu Daniel Raukunen, joka tuo joukkueeseen aimo annoksen kokemusta sekä suurta kelta-mustaa sydäntä.

Ottelu alkaa kahdella erilaisella muistamisella. Ensin palkitaan pienellä lahjalla kauden avauksessa 13.4. 200 ottelua edustuksessa täyteen saanutta Timo ”Pokki” Rantaa ( kummiyritys www.kultarantaresort.fi ). Tämän jälkeen kunnioitetaan hiljaisella hetkellä 17.1.2022 yllättäen sairaskohtaukseen menehtynyttä, tunnettua ja hyvin pidettyä naantalilaista jalkapallopersoonaa Arto Majapuroa. Eli perjantaina kannattaa olla hyvissä ajoin paikalla ennen klo 18:30 alkuvihellystä!

Otteluisäntänä toimii Muuraus- ja Rakennustyö Sivula ( www.muuraussivula.fi ), pallopoikina VG-62:n vuonna 2010 syntyneet pojat ja herkulliset leivonnaiset puoliajalla tarjoaa Pian Pakari ( www.pianpakari.com ). Kausikortilla saa -5% alennuksen kaikista Muuraus- ja Rakennustyö Sivulan palveluista.

Ottelun päätyttyä UUNI Pizzeria palkitsee taas molempien joukkueiden parhaat pelaajat pizzalahjakorteilla sekä nyt Kuparivuoren otteluissa myös Pajamäen Kioski ( www.pajamäenkioski.fi ) palkitsee kotijoukkueen sykähdyttävimmän suorituksen Turun parhailla wingseillä.

Ottelun jälkeen kausikortilla UUNIN pizzat -10% sekä Ravintola SunTownista klo 22 asti kaikki hanajuomat Happy Hour -hintaan!