M1, Harjoituspelit

VG-62 - TPS/2  1 - 6

Karvetti

VG ei pysynyt mukana TPS/2:n vauhdissa

VG:n harjoituspelit jatkuivat torstai-myöhäisillassa Karvetissa TPS/2:sta vastaan. Ensimmäisen puoliajan isännät pysyivät vielä turkulaisvieraiden mukana ja tauolle mentiin 1-1 tasatilanteessa Onni Ojalan tasoitettua pelin hetki ennen puoliaikavihellystä. Pallo ja miehet liikkuivat vauhdilla Karvetin liukkaalla tekonurmella ja molemmilla oli paikkansa lisämaaleihin avausjaksolla.

Aktiivisempi ja useammat tuoreet jalat kentälle puoliajalla vaihtanut TPS käänsi kuitenkin pelin voitokseen toisella puoliskolla. Tepsiläiset iskivät nopealla tahdilla viisi maalia ja voittivat lopulta selvin lukemin 1-6. Maalit syntyivät pääasiassa läpijuoksuista TPS:n löytäessä tilaa VG:n puolustuslinjan takaa. Useamman maalin yhteydessä naantalilaiset viittelöivät turhaan paitsiota ilman avustavia viheltäneelle päätuomarille. Takaiskumaalit lamaannuttivat kotijoukkueen ja toisen puoliajan esitys jäi heikoksi. Lopussa tunteet kävivät vielä kuumana ja useampi pelaaja poistettiin kentältä huitomisen ja hippastelun jälkeen.

Naantalilaisilla riittää vielä töitä ennen sarjakauden alkua. Työt jatkuvat joululoman jälkeen ja silloin on ohjelmassa treenien lisäksi myös lisää harjoitusotteluita. Vuoden ensimmäinen treenipeli pelataan Karvetissa torstaina 16.1 Paimion Hakaa vastaan.

VG:n avaus: Hatakka - Tommila T., Tommila M., Rautakoski M., Ranta T., Raukunen, Leppänen O., Hartola V., Girs, Sivula, Ojala.

Vaihdosta: Leppiniemi, Aitamurto L.