2008 poikien joukkue nousi P13 Ykköseen!
Pojat 08Julkaistu: 22.09.2020 00.00

2008 poikien joukkue nousi P13 Ykköseen!

P08 joukkue teki tempun, joka ei ihan jokapäiväistä herkkua ole ollut naantalilaisessa jalkapallossa. Joukkue nousi P12 Kakkosesta P13 Ykköseen (ent. alueliiga) lunastamalla suoran nousun valtakunnan toiseksi korkeimmalle sarjatasolle vakuuttavilla peliesityksillä. Edellinen vastaavalla sarjatasolla omassa ikäluokassaan pelannut VG:n joukkue lienee B-pojat v. 2008.

Hyvin sujuneiden kauden 2019 pelien jälkeen joukkue asetti viime syksynä kovaksi tavoitteekseen napata paikan P12 Ykkösessä ja uusi kausi alkoikin jo ennen vuoden vaihdetta, kun Ykkösen karsintasarja käynnistyi joulukuun alussa. Karsintasarjan kautta Ykkösen ovet eivät vielä auenneet, mutta Koronan sävyttämän varsinaisen sarjakauden viimein kesäkuussa käynnistyttyä, joukkueen peli loksahti pikkuhiljaa kohdilleen. Kesäkauden ainoa tappio tuli heti toisessa ottelussa, mutta siitä eteenpäin joukkueen peliesitykset paranivat ottelu ottelulta ja pahimmat kilpakumppanit SalPa ja TuNL kaatuivat selkeästi keskinäisissä kohtaamisissa. Mainittakoon, että neljässä viimeisessä ottelussa oma maali pidettiin puhtaana vastustajien jäädessä nollille joukkueen tiiviin puolustuksen puristuksissa ja koko sarjan maalieroksi muodostuikin murskaavasti 71-10.

Nyt nautitaan hetki ja sen jälkeen on edessä talvikausi ja entistä kovempaa harjoittelua ennen keväällä odottavaa P13 Ykköstä, jossa suurin osa vastustajista tullee Pirkanmaan suunnalta.
Joukkueen uusimmat uutiset