Kerää kaveriporukka ja vietä aurinkoinen lauantaipäivä Naantalin Kuparivuorella
Miehet edustusjoukkueJulkaistu: 01.01.2024 00.01

Kerää kaveriporukka ja vietä aurinkoinen lauantaipäivä Naantalin Kuparivuorella

VeeGee järjestää taas kesällä 2024 harrastefutis -turnauksen 7v7 joukkueille Kuparivuoren luonnonnurmella. Turnaus pelataan lauantaina 27.7. klo 9:30-17:30 välillä ja turnaukseen otetaan mukaan 12 joukkuetta. Jokaiselle joukkueelle kertyy neljä-viisi ottelua (a´ 25 min.) menestyksestä riippuen. Kolme parasta joukkuetta palkitaan mitaleilla ja voittajajoukkue vielä komealla pokaalilla. Osallistumismaksu on 250€ per joukkue. Joukkueissa ei saa pelata Palloliiton miesten 5.divisioonaa sekä poikien A- ja B-junioreiden 1. divisioonaa ja sitä korkeammalla tasolla pelaavat lisenssipelaajat.

Vuonna 2022 ensimmäisen kerran järjestetty turnaus on saanut erityistä kiitosta positiivisesta fiiliksestä, onnistuneesta aikataulusta, tasaväkisistä peleistään sekä tuomareistaan. Viime vuonna myös kentän nurmi oli samettisessa kunnossa. Vuonna 2023 komeaa voittopokaalia pääsi nostamaan turkulaisten keskenään pelaamassa finaalissa FC Karpatia, joka kukisti finaalissa Velehot puhtaasti 3-0. Pronssimitalit sai kaulaansa naantalilaisista kiekkoilijoista koostunut NTK joka kaatoi pronssiottelussa turkulaisen FC Local -joukkueen. Viime vuonna joukkueita oli ilmoittautunut mukaan turkulaisten ja naantalilaisten lisäksi myös Nurmijärveltä, Tampereelta sekä Kuopiosta asti.

Turnauksen jälkeen Naantalin kesäinen ilta jatkuu luonnollisesti vanhan kaupungin rannassa, jossa ravintolaelämä on vilkasta. Nyt on puitteet kunnossa, pistä päivämäärä muistiin ja ala kerätä porukka kasaan! Ennakkoilmoittautumiset sekä tiedustelut; vg62.edustusjalkapallo@gmail.com

Ilmoittautuneita 12 / 12 TÄYNNÄ (päivitetty 25.4.) Varasijoille otetaan vielä kaksi joukkuetta.