Edustus pelaa Kolmosta myös ensi kaudella!
Miesten edustusjoukkueJulkaistu: 24.10.2020 00.00

Edustus pelaa Kolmosta myös ensi kaudella!

VG:n edustusjoukkue sijoittui kauden 2020 Kolmosessa kymmenenneksi. Kymmenennellä sijalla VG jäi sarjassa putoamisviivan alle, mutta heti ensimmäiselle sijalle sarjojen täydennysmenettelyssä. Lauantaina varmistui, että Kakkosen B-lohkosta putoavat Fc Espoo sekä Rauman Pallo-Iirot. Koska molemmat putoajat eivät olleet Palloliiton Läntiseltä alueelta täydennetään tämän alueen Kolmosta yhdellä joukkueella. Espoolaisten putoamisen varmistuminen sinetöi siis käytännössä keräilyerien ensimmäisenä olleen VG:n säilymisen Kolmosessa.

Päättynyt kausi sai naantalilaisten osalta onnellisen lopun, kun pelit jatkuvat myös ensi kaudella kovatasoisessa Kolmosessa. Koronaviruksen lyhentämän kauden alku oli naantalilaisille erittäin vaikea, kun monta peliä kääntyi vastustajalle niukalla erolla. Kurssi kuitenkin kääntyi parempaan elokuun loppupuolella. Voitot MaPSista, EuPasta, Wolvesista ja Åbo IFK:sta riittivät pitämään sarjanousijan minimitavoitteen sarjapaikan säilyttämisestä mahdollisena.

Seuraavaan kauteen VG pyrkii lähtemään entistä kovempana ja valmiimpana. Vaikeasta alkukaudesta on syytä ottaa opiksi ja talven aikana on löydettävä lisää työkaluja tasaisten pelien kääntämiseen. Joukkue on harjoitellut lokakuun ajan kaksi kertaa viikossa pelaillen ja sarjapaikan kohtalon ratkeamista odottaen. Kolmosen paikan varmistumisen myötä joukkue pystyy vihdoin aloittamaan seuraavaan kauteen valmistautumisen toden teolla.