VeeGee jatkaa Kolmosessa myös kaudella 2023
Julkaistu: 15.10.2022 22.08

VeeGee -edustus säilytti kuin säilyttikin sarjapaikkansa Kolmosessa myös ensi kaudeksi vaikean kauden jälkeen. FC Åland kävi voittamassa viikolla siirretyn ottelunsa Porissa Toejoen Veikkoja vastaan lukemin 1-2. Voitto meni suhteellisen tiukoille kun sitkeästi maaliaan puolustanut ToVe kesti 84 minuuttia Ålandin vyörytystä kunnes vierailijat saivat kuparisen rikki. Paria minuuttia myöhemmin tilanne oli jo 0-2. Peli meni kuitenkin vielä tiukaksi kun kotijoukkue ToVe kavensi lisäajan toisella minuutilla numerot 1-2:een. Tämän jälkeen lisäaikaa pelattiin vielä kolmisen minuuttia, jonka jälkeen erotuomarin loppuvihellys vapautti VeeGee -kannattajat kotisohvilla piinasta.

Tulevalla viikolla saadaan todennäköisesti lyötyä lukkoon tulevan kauden valmennuskuviot taustaryhmineen. Sen jälkeen päästään käymään läpi tämän kauden joukkueesta jatkavat pelaajat ja aloitetaan uusien pelaajien kartoittaminen. Treenit tulevaa kautta varten aloitellaan marraskuun alkupuolella eli huomattavasti aikeisemmin kuin päättyneelle kaudelle. Tarkemmista ajankohdista ilmoitellaan myöhemmin. Paikalle ovat tervetulleita uudetkin pelaajat.