Ensimmäiset sarjakierrokset pelattu
Julkaistu: 11.05.2023 07.58

Sarjojen ensimmäiset kierrokset on pelattu ja aivan mukiin menevästi on sekä Ykkönen että Kakkonen lähtenyt P08:n joukkueiden osalta käyntiin.

Ykkösessä ensimmäisen kierroksen 0-6 mahalaskun jälkeen haettiin Raumalta 2-1 taisteluvoitto P-Iiroista. Westas Areenalla vierailleen sarjanousija Sääksjärven Loiskeen puolustustaistelu kesti ensimmäisen puoliajan, mutta tauon jälkeen kentällä oli vain yksi joukkue ja lopputulos 5-0. Sarjakärki HJS Hämeenlinnasta oli voittanut kauden neljä aiempaa otteluaan päästämättä maaliakaan, mutta niin vain toisen jakson kovalla kirillä noustiin kahden maalin takaa 4-4 tasapeliin vauhdikkaassa ja monia käänteitä sisältäneessä ottelussa.

Kakkosen avauksessa Turussa TPK kaatui hienolla esityksellä puhtaasti 6-0, mutta seuraavalla viikolla Pori Akatemia YJ osoittautui todella kovaksi joukkueeksi Kakkosen tasolle ja vei pisteet mennessään 0-7 lukemin, vaikka ottelun ensimmäinen jakso oli kotijoukkueelta erittäin hyvää pelaamista. TuKV kaatui seuraavassa ottelussa hieman heikommallakin pelillä 5-3.

Ykkösessä on 13.5 Westas Areenalla vastassa IFK Mariehamn, joten tiedossa on kova ja fyysinen lauantai-ilta. Tämän jälkeen käydään Tampereella Ilveksen vieraana ja toukokuu päättyy kotiotteluun FC Jazzia vastaan.

Kakkonen taas jatkuu äitienpäivänä Turun Kupittaalla, jossa vastassa on FC Inter. Helatorstaina kohdataan Paimiossa PaiHa ja heti perään sunnuntaina Turussa TuTo. Toukokuu päättyy Kakkosessakin kotiotteluun ja vastassa on ÅIFK.