Perjantaina Kuparivuorella äärimmäisen tärkeä ottelu
Julkaistu: 15.09.2022 11.05

Perjantaina VeeGee saa vieraita Turusta asti, kun vastaan asettuu sarjataulukossa samoista sijoista taisteleva Turun Pallokerho. Kevätkierroksella TPK vei kotonaan 2-1 voiton todella kaksijakoisessa ottelussa. Ensimmäisellä jaksolla VeeGee hukkasi lukuisia tuhannen euron maalipaikkoja, vaikka johtikin tauolla 1-0. Toisella jaksolla osat kääntyivät täysin kun VeeGee juoksi koko jakson perässä ja TPK käänsi itselleen 2-1 kotivoiton.

Kotijoukkueella on takanaan kaksi armotonta taistelua sarjan kärkijoukkueita vastaan. Raumalta saatiin piste 0-0 tasatuloksella mutta FC Åland vei tuloillaan olleen pisteen Kuparivuorelta pari minuuttia ennen loppua tulleella voittomaalillaan. ”Perjantaina Kuparivuorella pelataan molemmille joukkueille äärettömän tärkeä ottelu. Häviäjälle alkaa putoaminen Neloseen kolkutella jo ovella”, aloittaa valmennustiimistä Juhani Leppänen. ”Kahdessa edellisessä pelissä olemme esittäneet tiivistä puolustuspelaamista mutta nyt pitää panostaa myös hyökkäämiseen. Todennäköisesti voiton ratkaisee se, että kumpi joukkueista oikeasti haluaa enemmän voittoa. Me haluamme ehdottomasti olla se joukkue ja siihen tarvitsemme nyt, jos koskaan myös kotiyleisön apua.”, toteaa Leppänen loppuun.

Kotijoukkueella on ehkäpä jopa normaalia parempi tilanne kokoonpanon suhteen perjantaina. Varmuudella pois on vain Åland -pelissä alavartalovamman saanut Timo Ranta ( kummiyritys www.kultarantaresort.fi ). Rosteriin tekevät sen sijaan paluun Åland -otteluun verrattuna mm. puolustajat Miika ”Monsteri” Tommila ja Teemu Salonen ( www.tekstiilitarvike.fi ), keskikentän Muslim Al-Ebadi sekä hyökkäyksen Eetu Leppänen ( www.maek.fi ) ja Roni Lehmuskoski ( www.suntown.fi ). Viikolla jokunen pelaaja on kärsinyt pienestä nenän vuotamisesta, mutta perjantaina kaikki ovat todennäköisesti täydessä iskussa.

Ottelu potkaistaan käyntiin poikkeuksellisesti perjantaina jo klo 18.00 yksinkertaisesti sen takia, että Kuparivuorella ei ole valaistusta kentällä pimeneviä syysiltoja varten.

Otteluisäntänä toimii UUNI Pizzeria ( www.uunipizzeria.fi ), pallopoikina VG-62:n vuonna 2011-2014 syntyneet tytöt ja herkulliset leivonnaiset puoliajalla tarjoaa taas luonnollisesti Pian Pakari ( www.piapakari.com ).

Ottelun päätyttyä UUNI Pizzeria ( www.uunipizzeria.fi ) palkitsee molempien joukkueiden parhaat pelaajat pizzalahjakortilla sekä nyt Kuparivuoren otteluissa myös Pajamäen kioski ( www.pajamäenkioski.fi ) palkitsee kotijoukkueen sykähdyttävimmän suorituksen wingseillä.

Ottelun jälkeen kausikortilla UUNIN pizzat -10% sekä Ravintola SunTownista klo 22 asti kaikki hanajuomat Happy Hour -hintaan!

VeeGee kotipeleihin myytävät pääsyliput maksavat 6 €/kpl. Lipun voi maksaa pelikioskiin käteisellä tai MobilePayllä (numero 32352). Kaikki VG:n pelipassilaiset sekä alle 15-vuotiaat ilmaiseksi sisään.