P14 Ykkösessä kauden avaus lauantaina
Pojat 08Julkaistu: 02.04.2022 08.38

P14 Ykkösessä kauden avaus lauantaina

Kahtena edellisenä keväänä jalkapallon juniorisarjojen kauden avauksia on jouduttu siirtämään aina kesäkuun alkupuolelle asti pandemiasta johtuen, mutta nyt näyttää vihdoin siltä, että kuluvana keväänä avausottelut pystytään pelaamaan lähes suunnitellusti sarjaohjelman mukaan.

P14 Ykkönen käynnistyy huhtikuun ensimmäisenä viikonloppuna ja sarjasta on odotettavissa todella kovatasoinen, sillä viime syksynä liigasta putosi kolme Läntisen alueen joukkuetta - TPS, FC Jazz sekä P-Iirot - jotka kaikki ovat mukana tavoittelemassa pikaista paluuta takaisin liigaan. Lisäksi mukana ovat mm. aina tasokkaat SalPa ja Ilves/Beta sekä kovat paikalliskilpailijat ÅIFK, KaaPo. Jonkinlaisia kysymysmerkkejä ovat Hämeen suunnalta tulevat seurat eli Valkeakosken FC Haka-j, HJS Hämeenlinnasta sekä TaFA Tampereelta, mutta helppoja pisteitä ei niiltäkään ole lupa odottaa. Tähän kun lisää vielä FC Interin kakkosjoukkueen Sinimustat, niin hyvin pitää veegeenkin onnistua, jotta noususta liigaan voidaan Naantalissa haaveilla.

Veegeen avausottelu on lauantaina 2.4. Turusssa ja vastassa heti sarjan ennakkosuosikkeihin lukeutuva TPS. Joukkueen maalivahti Lukas Brandt luottaa silti oman joukkueen tekemiseen:

- Jätkät pelaa täysillä eikä jätetä tilanteita kesken. Hyviä vetoja vaan ja otetaan voitto kotiin. Ovathan ne tietysti liigaa pelanneet viime kaudella, mutta kyllähän tämä matsi pitäisi silti hoitaa.Joukkueen uusimmat uutiset