Vappuviikon futista
Pojat 08Julkaistu: 28.04.2022 12.15

Vappuviikon futista

Vappuviikko on P08:lla vierasottelupainotteinen, sillä viikon ainoa kotiottelu pelataan P15 Kakkosessa.

P14 Ykkönen jatkuu jo torstai-iltana Porissa, jossa vastassa on sarjakärki FC Jazz. Joukkueemme paransi huomattavasti otteitaan avauskierroksen tappion jälkeen ja viime viikon kotiotteluista oli tuloksena voitto P-Iiroista sekä tasapeli HJS:n kanssa. Toinen voittokaan ei ollut kaukana, sillä toisella jaksolla peliä käytiin lähinnä HJS:n päädyssä ja pallo kävi kertaalleen sekä tolpassa että ylärimassa muutaman maalinedushässäkän lisäksi.

YJ-joukkue aloitti P15 Kakkosen voitokkaasti TPK:a vastaan. Ottelun alku sujui haparoiden ja yhteisharjoitusten puutteen huomasi, mutta mitä pidemmälle ottelu eteni, sen paremmin peli sujui. Lauantaina Karvettiin saadaan vieraita Ahvenanmaalta, kun Jomalan ja FC Ålandin YJ-joukkue saapuu vappuaaton otteluun mantereelle. Kotijoukkueen tukipilareihin kuuluvan Tommi Meritalon mielestä esitys TPK:a vastaan oli hyvä ja samanlaisella pelillä voitto on otettavissa lauantainakin, jolloin peli alkaa Karvetissa jo klo 11:05.

Myös P14 Kolmonen käynnistyi viime viikonvaihteessa voitokkaasti, kun TuKV jäi kotijoukkueen jyrän alle lukemin 9-3. Vappuaattona on edessä matka Somerolle, josta joukkueen tavoitteena on poikien mukaan lähteä ”voitolla vapunviettoon”.


Joukkueen uusimmat uutiset