Esittelyssä valmentajien koulutusvastaava Erol Ates
JalkapalloJulkaistu: 12.02.2024 15.49

Esittelyssä valmentajien koulutusvastaava Erol Ates

Valmentajien haastattelu osa 2

Erol Ates aloitti syksyllä VG-62 jalkapallojaoston valmennusosaamisen kehittäjänä ja hän käynnisti valmentajien koulutukset heti vuoden lopulla. ”Tavoitteena on luoda entistä parempi ja selkeämpi valmennuslinja yhdessä valmennuspäälliköiden ja valmentajien kanssa. Tämä auttaa seuraa kehittymään ja sitä kautta on avuksi sekä valmentajien että pelaajien kehittymiselle”, kertoo Erol. Viime kaudella hän toimi FC Interin edustusjoukkueen valmentajana ja tällä kaudella valmentaminen jatkuu Järvenpään Palloseurassa.

Erol on aloittanut jalkapallon pelaamisen kaduilla kavereiden kanssa, josta matka jatkui jalkapalloseuraan. ”Valmentamisen aloitin vetämällä ensin pari kertaa viikossa taitoharjoituksia alle 10-vuotiaille pelaajille, minkä jälkeen VG:n nykyinen akatemiapäällikkö Leo ” Leksa” Tommila sai minut kunnolla houkuteltua valmennuksen pariin”, Erol muistelee. VG:n valmentajien kouluttajaksi ja valmennuslinjan kehittäjäksi Erol päätyi Leksan kautta. ”Ajatuksemme jalkapallosta kohtaavat, joten oli helppo lähteä mukaan”, hän kertoo.

Jalkapallo on Erolin elämäntapa ja lajin kauneus on saanut hänet rakastumaan jalkapalloon. Tavoitteena Erolilla on auttaa jalkapallon kautta ihmisiä saavuttamaan unelmansa ja nauttimaan jalkapallosta.

Hienoa, että olemme saaneet Erol Atesin kaltaisen valmentajan seuramme valmentajien avuksi!