Tukea harrastamiseen

Tukea harrastamiseen

Naantalin kaupungin liikuntapalvelut on saanut 7 000 € avustusta käytettäväksi vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen tukemiseen vuodelle 2020. Naantalin kaupungin liikuntapalvelut on jakanut avustuksen edelleen kohdeavustuksina paikallisille urheiluseuroille. VG-62 on yksi kohdeavustuksen saajista. Avustuksella tuetaan vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten liikunnan perustoimintaa. Perustoiminta on lasten ja nuorten (7-15-vuotiaiden) viikoittainen harrastaminen seuran ohjatussa liikuntatoiminnassa. Erityisesti on huomioitava, ettei avustuksen kohteena olevan liikuntaharrastuksen perustoiminnan tuki ylitä 50 euroa kuukaudessa yhtä lasta tai nuorta kohden. Urheilukilpailuita, kilpailumatkoja ja leirejä ei katsota perustoiminnan hintaan kuuluviksi.

Tukihakemus tehdään vapaamuotoisesti ja siinä tulee olla vähintään seuraavat tiedot
  • harrastajan nimi
  • harrastajan syntymäaika
  • laji ja joukkue tai ryhmä
  • lyhyt selvitys perheen taloudellisesta tilanteesta
  • huoltajan yhteystiedot

Tukihakemukset lähetetään osoitteeseen tukihakemukset(a)vg-62.fi. Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.

Lajiliittojen tuet harrastamiseen

Tietopaketti Suomen Jääkiekkoliiton tukimahdollisuuksista löytyy TÄÄLTÄ

Tietopaketti Suomen Kaukalopallo- ja Ringetteliiton tuesta löytyy TÄÄLTÄ

Myös Jalkapallo-säätiö myöntää tukea vuosittain vähävaraisten ja syrjäytymisuhan alla olevien lasten ja nuorten jalkapallotoiminnan edistämiseen. Tuet kohdistetaan seurojen kautta tukea tarvitseville.

Muut mahdolliset tuet

VG-62:n jääkiekkojaostolla on oma varustetukirahasto. Aloittelevien kiekkoilijoiden on mm. mahdollista saada varustepaketti lainaan. Lisätietoja varustetuesta saa jääkiekkojaoston puheenjohtaja Pasi Vepsältä pasi.vepsa(a)vg-62.fi.

VG-62:n taitoluistelujaostolla on varustelainaamo, josta aloittevat luistelukoululaiset voivat lainata luistimia tai kypäriä. Lisätietoja varustelainaamosta löydät TÄÄLTÄ tai kysymällä taitoluistelun varustevastaava Mia Ruusumolta mia.ruusumo(a)topper.fi.

Tukea lasten harrastustoimintaan on mahdollista saada myös mm. Pelastakaa Lapset ry:n paikallisyhdistyksiltä, Hope ry:ltä sekä kotiseurakunnalta.


   
Lisää uutisia
VG-62
«  Marraskuu   »
Kategoriat