VG-62 MUODOSTELMALUISTELUN LOPPI-ICE KUTSUKILPAILU 6.1.2018
Julkaistu: 29.11.2017 00.00

VG-62 MUODOSTELMALUISTELUN LOPPI-ICE KUTSUKILPAILU 6.1.2018

NELJÄNNET VG-62 TAITOLUISTELUN JÄRJESTÄMÄT MUODOSTELMALUISTELUN LOPPI-ICE KUTSUKILPAILUT 6.1.2018 KLO 10.00 GATORADE CENTERISSÄ!

Naantalin VG-62 Taitoluistelu järjestää 6.1.2018 muodostelmaluistelun kutsukilpailut Gatorade Centerissä. Kilpailut ovat sarjassaan jo neljännet vastaavat loppiaisena järjestetyt kisat.

LOPPI-ICE-kisoihin osallistuu 45 joukkuetta, jotka kilpailevat yhdeksässä eri sarjassa. Nuorimmat kisaajat eli tulokassarjan luistelijat ovat ala-asteikäisiä ja vanhimmat aikuisiässä olevia luistelijoita.

Joukkueita kilpailuun osallistuu Naantalista, Turusta, Raisiosta, Porista, Raumalta, Kaarinasta, Salosta, Tampereelta ja pääkaupunkiseudulta. Luistelijoita kilpailuun osallistuu yli 900 ja kisaa seuraamaan odotetaan noin 1000 luistelusta kiinnostunutta katsojaa. Lisäksi kilpailua on järjestämässä suuri joukko vapaaehtoisia talkoolaisia omasta seurastamme.

Tervetuloa seuraamaan kisoja paikan päälle Gatorade Centeriin!

Pääsylippujen hinnat ovat aikuisille 12 € ja lapsille (7-12v.) 6 €

Yleisöllä on ruokailumahdollisuus Deli Corner -ravintolassa. Myös osa hallin kioskeista on auki tapahtuman ajan.

Lisäksi eri yhteistyökumppanimme ovat paikan päällä myymässä tuotteitaan ja palveluitaan. Mukana mm koru- ja lahjatavarat, ompelimopalvelut, luistelutarvikkeet ja -vaatteet. Tervetuloa tekemään hyviä ostoksia!

Seuraa kisavalmisteluja ja tiedotusta facebook-sivustollamme https://www.facebook.com/vg62muokkakisat/

sekä kilpailun nettisivustolla http://www.jopox.fi/loppiaiskilpailut




Seuran uusimmat