Yhteistyö Pihlajalinnan ja VG-62 juniorijääkiekon välillä syvenee
JääkiekkoJulkaistu: 08.08.2022 12.02

Yhteistyö Pihlajalinnan ja VG-62 juniorijääkiekon välillä syvenee

VG-62 jääkiekkojunioreiden yhteistyökumppani ja tukija Pihlajalinna haastaa kaikki perheet liittymään lääkärikeskuksen sovellus käyttäjäksi.

Sovelluksen kautta varaat aikaa käyntiä varten, voit keskustella lääkärin tai hoitajan kanssa videoyhteydellä tarvittaessa. Sovelluksen kautta pääset myös näkemään aiemmat käynnit, tutkimustulokset, todistukset ja respetit. Lisäksi jos tilanteet muuttu voit perua ajankin sovelluksen kautta.

Sovellus palvelee 24/7 jokaisena päivänä vuoden ympäri, joten paljoa lähemmäs ei terevydenhuollon palveluita enää voi tuoda.

Miten juniorijääkiekko tästä sitten hyötyy, niin me saamme bonusta Pihlajalinnan maksamana kaikista seuran jäsenten ja heidän perheiden (vanhemmat ja sisarukset) tekemistä käynneistä riippumatta siitä on palvelut maksanut perhe tai vakuutusyhtiö. Valitettavasti työterveys ja hammasklinikat ei vielä kuulu tämän bonus järjestelmän piiriin.

Suosittelen jokaiselle siis sovelluksen lataamista ja sitä kautta juniorijääkiekon tukemista. Pihlajalinnan väki on paikalla myös VeeGee-festareilla kertomassa palveluistaan ja auttamassa sovelluksen käyttöönotossa. Saavuthan siis festareille 13.8.!