Yhteistyö jatkuu Unikien kanssa
Julkaistu: 07.10.2022 15.24

Yhteistyö jatkuu Unikien kanssa

Ohjelmistoteknologiayhtiö Unikie ja VG-62:n jääkiekkojaosto ovat sopineet pitkäaikaisen yhteistyön jatkumisesta kaudella 2022-2023. Kovaa kansainvälistä kasvua tekevä Unikie haluaa olla mukana tukemassa nuoria tulevaisuuden tekijöitä.

VG-62 tarjoaa nuorille jääkiekkoilijanaluille laadukasta toimintaa ja hyvän kasvatuksellisen ympäristön, mikä sopii loistavasti Unikien arvomaailmaan.
Koronan aiheuttaessa isoja haasteita urheiluseuroille, on sponsorointituen arvo entistä merkittävämpi seuratoiminnan kannalta. Unikie on toistaiseksi itse pystynyt taklaamaan isoimmat eteen tulleet haasteet, joten yhteistyötä jatketaan mielellään.

Unikie on älykkäiden, reaaliaikaiseen päätöksentekoon kykenevien koneiden, autojen ja teollisuuden sovellusten edelläkävijä. Missiona on yhdistää ajoneuvot, ihmiset ja prosessit turvallisesti ja reaaliajassa hyödyntäen jatkuvaa tietoisuutta ympäristöstä. Vaativia ohjelmistoratkaisuja kehitetään muun muassa autoteollisuuden, älykkäiden koneiden, teollisuus 4.0 ja telecomin tarpeisiin. Asiakkaita ovat mm. Sandvik, Nokia, Valmet ja Ponsse.

www.unikie.com