Kauden avausvoiton metsästys jatkuu perjantaina Karvetissa 18:30
Miehet edustusjoukkueJulkaistu: 01.05.2022 19.02

Kauden avausvoiton metsästys jatkuu perjantaina Karvetissa 18:30

VeeGeen pistepussissa on kolmen pelin jälkeen yksi vaivainen piste ja yhdeksäs sija sarjataulukossa. Otteet kentällä ovat kuitenkin olleet nousujohteisia ja tulevana perjantaina joukkue lähteekin hakemaan ensimmäistä voittoaan Karvetissa klo 18:30 alkaen sarjanousija Paimion Hakaa vastaan. Edellisessä pelissä Maskua vastaan olisi ollut otettavissa enemmänkin kuin yksi tasapelipiste mutta maalipaikoissa ei silloin oltu tarpeeksi teräviä.

Maskussa joukkue esitti aktiivisempaa pelitapaa ja siitä on tarkoitus jatkaa nyt myös PaiHaa vastaan. Kun rosterissa alkaa vähitellen olla myös vaihtoehtoja niin kaikki näyttää paremmalta kuin kauden avauksessa. Vielä kun mukaan saadaan opiskelijat maailmalta (Tanila, Leskinen ja Lindholm) niin ryhmä alkaa olla kokonaisuudessaan kasassa. Armeijan harmaissa oleva Onni Ojalakin toivottavasti pääsee jatkossa lomalle yhä useammin. Kolmessa ensimmäisessä ottelussa VeeGee -maalilla on nähty kaikissa eri maalivahti ja yhdessä pelissä kaksikin eri maalivahtia ulosajon vuoksi. Nytkin pieni jännityksen aihe on se, että ketä perjantaina seisoo VeeGeen maalilla….

Maanantain treeneissä joukkueella oli taas hyvä pöhinä päällä kun hikoiltiin Vapun viimeisiä hikipisaroita pois ja aloitettiin valmistautumaan perjantain peliin. Jo ennen Masku -peliä oli treeneissä havaittavissa samaa pöhinää joten kaikki viittaa siihen, että perjantaina nähdään Karvetissa taisteleva ja aktiivinen kotijoukkue.

Perjantain vastustaja PaiHa on aloittanut kautensa kahdella suurinumeroisella tappiolla mutta vastustajat ovat olleet sarjan kärjestä. Pallo-Iiroilta tuli avauksessa selkään 2-6 ja sen jälkeen FC Inter 2 voitti PaiHan 5-2. Heidänkin tarkoituksenaan on varmasti havitella ainakin avauspistettä Karvetista valmentajansa Petar Obradovicin johdolla.

Pääsyliput otteluun käteisellä tai MobilePaylla 6€, alle 15-vuotiaat sekä pelipassin omaavat VeeGeeläiset ilmaiseksi.

Ottelun jälkeen kausikorttilaisille on taas tarjolla pizzat UUNI Pizzeriasta -10%:n alennuksella sekä Ravintola SunTownista kaikki hanatuotteet Happy Hour -hintaan klo 22 asti!