Westas VG-62 Jalkapallon pääsponsoriksi!
Julkaistu: 14.04.2023 18.52

Westas VG-62 Jalkapallon pääsponsoriksi!

VG-62 Jalkapallo voi ilokseen ilmoittaa, että jalkapallojaoston uusi pääsponsori kausille 2023 - 2025 on Westas.

Westas on yksi Suomen suurimmista yksityisistä puunjalostusyhtiöistä ja yhtiön liiketoiminnan perustan muodostavat sahatavaranvalmistus sekä bioenergiatoiminnot. Yhtiön tuotteita viedään yli 30 maahan erilaisten puutuotteiden kuten ovien, ikkunoiden ja ulkoverhousmateriaalien raaka-aineiksi. Westas tunnetaan luotettavana kumppanina kaikilla merkittävillä sahatavaramarkkinoilla ympäri maailman.

Yhtiön tuottamat biopolttoaineet ovat alueen metsänomistajilta hankittujen raaka-aineiden hakkuissa syntyneitä metsätähteitä tai sahausprosessin sivutuotteita. Yhtiö on Varsinais-Suomen lämpö- ja voimalaitosten suurimpia uusiutuvien biopolttoaineiden toimittajia, myös Naantalin voimalaitoksen.

Westaksen tuella jalkapallojaosto voi keskittyä parantamaan jokaisen ikäluokan toimintaa, sekä myös omien valmentajien jatkuvaa kehitystä.

"Tämä on aivan loistava asia VG-62 jalkapallolle kokonaisuudessaan. Kaikki tietävät pienten seurojen taloudelliset haasteet ja tällaisten tukijoiden avulla, kuten Westas, voimme parantaa jokapäiväistä toimintaa kaikilla osa-alueilla", kertoo jalkapallojaoston puheenjohtaja Karo Friman.

Osana sponsorisopimusta junioritoiminnan kotikenttänä tunnettu Karvetin tekonurmi saa uuden nimen, Westas-Areena