Jalkapallojaosto täydentää rivejään
Julkaistu: 02.06.2023 13.54

Jalkapallojaosto täydentää rivejään

Voimme iloksemme ilmoittaa, että olemme solmineet kokopäiväisen valmentajasopimuksen Leo Tommilan kanssa. "Leksan sopimus on kaksivuotinen ja pääsemme nyt rauhassa kehittämään pelaajia, valmentajia sekä koko seuran jalkapallotoimintaa", sanoo jalkapallojaoston puheenjohtaja Karo Friman. "Meillä on nyt todella hyvä tilanne, kun saamme nauttia kahden huippuvalmentajan työpanoksesta VG:n kokoisessa seurassa. Tommilan lisäksi VG-62 jalkapallossa kokopäiväisenä toimii valmennuspäällikkö Telmo Manninen", jatkaa Friman.

"Vaikka olemmekin pieni seura, niin voimme tehdä asioita ammattimaisesti. Tukijat, kuten Westas Oy ovat mahdollistaneet tämän", kiittelee Friman.

Tommilan valmennuspesti keskittyy mm. seuran pelaajakehityksen parantamiseen ikäluokissa T/P12 - Edustusjoukkue. Lisäksi Tommila pystyy panostamaan valmentajien kehittämiseen yhdessä valmennuspäällikön kanssa. " VG:ssä on tehty tosi hyvää työtä jo nyt ja on loistava fiilis palata kotiin ja tulla auttamaan näitä innokkaita valmentajia ja pelaajia", sanoo Leksa.

VG-62 jalkapallo toivottaa kaikki tervetulleiksi seuraamaan pelejä ja harjoituksia Westas Areenalle Karvettiin sekä Kuparivuorelle tulevana kesänä.