VG-62:n hallituksen tiedote koronavirukseen liittyen
SeuraJulkaistu: 12.03.2020 00.00

VG-62:n hallituksen tiedote koronavirukseen liittyen

Koronavirus vaikuttaa vahvasti myös urheiluseurojen toimintaan. Seuraamme tilannetta ja tarkennamme ohjeistuksia tarpeen vaatiessa. VG-62 ry antaa omaan toimintasisältöönsä liittyen seuraavat ensilinjaukset, joihin pyydetään suhtautumaan asian vaatimalla vakavuudella:

1. Jos lapsen lähipiirissä on havaittu mitään flunssaan liittyviä oireita, lapsen ei tule saapua harjoituksiin. Tilannetta seurataan ja lisäohjeistuksia ja rajauksia koskien harjoituksien järjestämistä annetaan tarpeen vaatiessa.

2. Lasta tulee ohjeistaa välttämään kontaktia myös osana harrastetoimintaa. Muodostelmaluistelussa tulee käyttää käsineitä jääharjoituksissa.

3. Lasta tulee ohjeistaa entistä tarkempaan käsihygieniaan. Jokaisella tulee olla oma juomapullo.

4. Seura tiedottaa tilanteen vaikutuksista kotimaan ottelutapahtumiin, turnauksiin, kilpailuihin ja tapahtumiin heti, kun tarkemmat ohjeistukset on saatu. Kuitenkin Katinpentuturnaus ja taitoluistelun kevätnäytökset ovat peruutettu.

5. Kansainvälisiin turnauksiin ja kilpailuihin ei tule nykyisen tiedon valossa osallistua. Tilannetta seurataan.

6. Ulkomaan matkoilta saapuvien toivotaan noudattavan viranomaisten suosituksia ja pysymään pois harjoituksista kahden viikon ajan.

7. Mahdollisista koronavirusepäilyistä ja -tartunnoista tulee ilmoittaa seuran toiminnanjohtaja Marja Kytöselle (040 723 8123), jotta tarvittaviin toimenpiteisiin on mahdollista ryhtyä mahdollisimman pikaisesti.

Tilanne on hyvin hankala jo koko yhteiskunnan tasolla. Pyrimme tiedottamaan omaan toimintaamme vaikuttavista tekijöistä ja antamaan tarvittavia ohjeistuksia ja linjauksia mahdollisimman ajantasaisesti.

Jokainen perhe luonnollisesti itse päättää osallistuvatko harrastajat harjoituksiin tai muihin tapahtumiin.

VG-62 ry Hallitus