Kesätyökokemukseni vg:llä.
18.6.2020 13:14 Uutiset / Seura

Kesätyökokemukseni vg:llä.

Olen ollut täällä vg:n kesätöissä nyt kaksi vikkoa ja hauskaa on ollut ja olen oppinut paljon uusia asioita. Ensimmäisen viikon työskentelin vg-62:n 2008-2012 syntyneille lapsille tarkoitetulla futisleirillä yhtenä leirin ohjaajista yhdessä Telmon, Juuson ja Villen kanssa. Leiri oli Kuparivuoren kentällä hyvällä nurmella ja erittäin hyvässä ja lämpimässä säässä. Leirillä leiriläiset opettelivat ja varmasti myös oppivat erilaisia tärkeitä futispeleissä tapahtuvia tilanteita ja mitä niissä kannattaa tehdä. Saimme nauttia sekä ohjaajat ja leiriläisetkin hyvästä ja maukkaasta ruuasta koko leirin ajan. Oli leirillä myös muita hauskoja aktiviteetteja futiksen lisäksi kuten, uiminen Nunniksessa, norsupallon pelaaminen ja erilaisten pihapelien pelaaminen pallolla. Viimeisenä leiripäivänä leiriläiset saivat vetää pilkkuja ammattimaalivahdille ja myös pelattiin leirin päättävät hauskat MM-kisat.

Toisen viikon olin Marjan kanssa vg:n toimistolla tekemässä rauhallista, erilaista ja mukavaa työtä. Olen mm. tyhjentänyt kansioita, postaillut erilaisia tiedotteita vg:n nettisivuille ja hoitanut laskuja. Kaiken kaikkiaan toimistotyö on ollut hauskempaa mitä odotin ja luulin.

Loppuun vielä suosittelen ehdottomasti että jos olet 15 v tai vanhempi että pyrit ainakin hakemaan tänne vg:lle kesätöitä, sillä kun tänne pääset sitä et varmasti enää jälkeenpäin kadu.

T: Elias Suhonen


   
Lisää uutisia
VG-62
Kategoriat