Ilmoittaudu mukaan kannustajaksi ja tue seuraa
SeuraJulkaistu: 09.06.2022 10.19

Ilmoittaudu mukaan kannustajaksi ja tue seuraa

Turun Seudun Osuuskauppa (TOK) on uudistanut urheiluseurojen tukijärjestelmäänsä. TOK on varannut urheiluseuroille tukisumman, joka tullaan jakamaan seuroille siinä suhteessa, kuinka paljon tukikohteeseen liittyneille asiakasomistajatalouksille on maksettu Bonusta kalenterivuoden aikana (1.1.- 31.12.) verrattuna muiden seurojen vastaavaan summaan. Bonukset kirjautuvat takautuvasti, joten missä vaiheessa vuotta kannustajaksi liittyy. Omiin bonuksiin tuki ei vaikuta, vaan ne kertyvät ihan samalla tavalla kuin aikaisemminkin. Huomioitavaa on, että kannustuskohde pitää valita vuosittain uudestaan.

Olemme vuosittain saaneet TOK:n kautta tukea noin 2000 - 3400 euroa. Lämmin kiitos kannustajillemme! 💛🖤

Ilmoittautuminen kannustajaksi S-kanavan kautta

1. Asiakasomistajatalouden pääjäsenenä voit liittyä Kannustajaksi kirjautumalla osoitteessa S-kanava.fi.

Kirjaudu omiin asiakastietoihisi sivun oikeasta yläreunasta. Voit siirtyä S-kanavalle myös S-Pankin verkkopankista. Palvelusta löydät mm. bonus- ja etutiedot, takuukuitit, omat osto-tapahtumat ja ravinto-, hiilijalanjälki- ja kotimaisuuslaskurit.

2. Ensimmäinen kirjautumiskerta edellyttää vahvaa tunnistautumista joko S-Pankin verkkopankkitunnuksilla tai Mobiilivarmenteella. Vaihtoehtoisesti voit luoda S-tunnuksen ja tunnistautua minkä tahansa pankin verkko pankkitunnuksilla. S-Pankin verkkopankkitunnukset ovat maksuttomat ja saat ne Asiakasomistajapalvelu- ja S-Pankki-pisteiltämme.

3. Myöhemmillä kirjautumiskerroilla voit kirjautua S-kanavalle myös Facebook-, Google-, Microsoft- ja LinkedIn- tunnuksilla. Voit aina tunnistautua palveluun myös S-Pankin verkkopankkitunnuksilla, Mobiilivarmenteella tai tekemälläsi S-tunnuksella.

4. Siirry kirjautumisen jälkeen välilehdelle Osallistu ja vaikuta Liity Kannustajaksi.

5. Valitse seura, jolle maksettavaa tukisummaa sinä haluat Kannustajana kasvattaa. Mikäli Osallistu ja vaikuta -välilehdeltä ei löydy Liity Kannustajaksi -osiota, pyydä perheesi pääjäsentä liittymään Kannustajiin.

6. Päivitä tiedot sivun alaosasta. Muistathan, että omat S-Bonuksesi kertyvät edelleen S-Tilillesi. Tuki ei vaikuta niihin!

Valmista tuli 💚