Kesäkuun juhlatiedote
SeuraJulkaistu: 21.06.2022 11.47

Kesäkuun juhlatiedote

Heinäkuussa Unikekoillaan!

Unikeonpäivää vietetään 27.7.2022 ja VG-62 on mukana Unikeonkesteillä omalla kojulla. Haastamme myös harrastajia perheineen tunnustamaan keltamustaa väriä ja osallistumaan Unikeonkulkueeseen. Aamuvirkut voivat osallistua myös viime vuonna 100 vuotisjuhliaan viettäneen Naantalin Löylyn Unikeon aamuhölkkään.

VEEGEE Festarit 13.8.2022 klo 14 – 18 Kuparivuorella

VEEGEE Festarit ovat lasten ja nuorten juhlavuoden päätapahtuma. Festareilla otetaan koko porukasta yhteinen synttäripotretti. Buffet ja arpajaiset kuuluvat tottakai asiaan. Ohjelmassa on myös lajikokeilu- ja yhteistyökumppanipisteitä, Power-rasteja sekä tubettajat Ella ja Helmi. Festariohjelma täydentyy ja tarkentuu vielä.

Muita kesätapahtumia

Jalkapallon pelikausi on aktiivisimmillaan ja edustusjoukkue juhlii yhdessä junioripelaajien kanssa. Jokainen juniorijoukkue on kutsuttu vuorollaan edustusjoukkueen kotipeleihin vieraaksi. Kutsuotteluiden tarkemmat aikataulut löytyvät VEEGEE60-otsikon alta osoitteesta https://www.vg-62.fi/seura/2546/tapahtumat.

Some seurantaan

Lisätietoja juhlavuoden tapahtumista päivitetään seuran Internetsivuille www.vg-62.fi ja seuran sosiaalisen median kanaviin.

Jos et vielä ole ottanut some-kanavia seurantaan, nyt on hyvä aika tehdä se.

Seuran sosiaalisen median kanavat ovat seuraavat:

  • Facebook @vg62.naantali
  • Instagram vg62ry
  • TikTok @vg62ry

Juhlahästägit ja emojit: #veegee60 #keltamustasydän60 #vg62ry60 💛🖤6️⃣0️⃣

Aurinkoista kesää ja rentouttavaa lomaa! #veegee60kesälomalla😎💛🖤