Juhlavuosi päätettiin palkitsemistilaisuudella
SeuraJulkaistu: 02.02.2023 16.34

Juhlavuosi päätettiin palkitsemistilaisuudella

VG-62:n 60-vuotisjuhlavuosi päätettiin 31.1.2023 Naantalin Metsätähdessä.

Tilaisuudessa julkistettiin Hall of Fame - kunniagallerian ensimmäiset jäsenet. Itseoikeutetusti ensimmäisenä Hall of Fameen nimettiin seuran puuhamiehet ja perustajäsenet Heikki Karelius, Aarne Kumpulainen, Jukka Lahtonen, Leo Leino, Matti Rautamaa, Jaakko Ovaska, Atso Vannasmaa ja Kari Venhe. Ilman heitä ei olisi meitä. 💛🖤

Tilaisuudessa palkittiin myös tällä hetkellä aktiivisena toimivia henkilöitä, sillä vapaaehtoisten rooli seurassa on edelleen merkittävä. Ilman vapaaehtoisia, seuran toiminta olisi mahdotonta.

Palkitut
Jarkko Ahola
Niko Laitala
Sanna Bergström
Jasmin Ahokas
Sanna Järvinen
Mia Ruusumo
Mira Kuusikko
Mikko Virtanen
Virpi Savolainen
Antti Aho
Mikko Hauninen
Jouni Ketola
Julia Varimaa
Tommi Kotimäki
Harri Hautala
Mika HIrvonen
Jari Porkka
Nina Päivölä

Lämpimät onnittelut ja kiitokset kaikille palkituille!


Juhlapuhuja Seppo Varke (puheenjohtaja 1974-1978, ikämiespelaaja edelleen) korosti juhlapuheessaan liikunnalliseen elämäntapaan kasvamista. Tärkeää on, että liikuntaharrastus on elinikäinen.


Hall of Fameen nimetty Jukka Lahtonen (oik.). Kuvassa myös hallituksen puheenjohtaja Markku Mäkilä ja toiminnanjohtaja Marja Kytönen.


Ringettejaoston palkitut Jasmin Ahokas, Niko Laitala, Sanna Bergström, Sanna Järvinen ja Jarkko Ahola.


Taitoluistelujaoston palkitut Virpi Savolainen, Mira Kuusikko, Mia Ruusumo ja Mikko Virtanen. Kuvassa myös yksinluisteluvastaava Anna Harjulahti.


Jalkapallojaoston palkituista paikalla oli Jouni Ketola (oik.). Kuvassa myös jaoston puheenjohtaja Karo Friman, valmennuspäällikkö Telmo Manninen ja jaoston jäsen Minna Laine.


Jääkiekkojaoston palkitut Harri Hautala (vas.), Mika Hirvonen (3. oik.), Jari Porkka ja Nina Päivölä. Kuvassa myös jaoston puheenjohtaja Juhani Bruun ja jaoston sihteeri Hannu Korhonen.