Kiitos valmentajat!
Pojat 14Julkaistu: 25.09.2023 08.25

Kiitos valmentajat!

Syyskuun 25. päivä vietetään maailmanlaajuisesti jo viidettä kertaa Valmentajan päivää. Teemapäivän ideana on tuoda urheiluvalmentajien arvokasta toimintaa esiin, pysähtyä valmentajuuden äärelle ja kiittää valmentajia.

Valmentajilla on valtava vaikutus elämäämme ja yhteiskuntaamme. Suomessa on arviolta 80 000 urheiluvalmentajaa, joista jalkapallovalmentajia on noin 11 000.* Valtaosa valmentajista toimii vapaaehtoispohjalta ilman korvausta.

Palloliiton strategian tärkeimpiä asioita on valmennusosaamisen kehittäminen yhteistyössä seurojen kanssa. Palloliiton tavoitteena on mahdollistaa osaava ja koulutettu valmentaja jokaiselle pelaajalle jalkapallon ja futsalin osalta.

VG-62:n tavoitteena on tukea lapsia ja nuoria kasvussa ja kehityksessä tasapainoisiksi ja liikunnallisen elämäntavan omaaviksi aikuisiksi. Tässä valmentajilla on suuri rooli.

Valmentajia voi kiittää vaikka jokaisena päivänä, mutta erityisen hyvä päivä kiitoksille on Valmentajan päivä 25.9. Kiitos valmentajat!

#kiittikoutsi #thankscoach #beactive
#vg62ry #vg62jalkapallo #vg62jalkapallop2014
#keltamustasydän

Valmentajan päivän aloite lähti liikkeelle vuonna 2019 Suomesta, kun Suomi oli EU-puheenjohtajamaana vetovastuussa Euroopan urheiluviikosta.

*UEFA SROI -tutkimus