Seurayhteisötesti 27.11. - 3.12.2023; osallistu ja vaikuta!
SeuraJulkaistu: 24.11.2023 14.10

Seurayhteisötesti 27.11. - 3.12.2023; osallistu ja vaikuta!

Urheiluseura 2.0 on tiedolla johtamisen alusta, josta saamme seura- ja joukkuekohtaista vertailutietoa. Tiedon avulla tunnistamme aktiiviset seuratoimijat, jolloin pystymme kohdistamaan paremmin käytössä olevia resursseja sekä tukemaan heidän polkuaan VG-62:n seuratoimijoina.

Nyt sinulla on jälleen mahdollisuus vaikuttaa VG-62:n toimintaan. Seurayhteisötesti, jossa kartoitetaan nykytilaa ja tulevaisuuden tavoitetilaa, toteutetaan viikolla 48 eli 27.11. – 3.12.2023. Kohderyhmänä ovat toimihenkilöt, vanhemmat ja tukijat. Seurayhteisötestin osallistumislinkki tulee sähköpostitse ja sähköpostin lähettäjänä on allekirjoittanut.

Testissä on 16 perusväittämää, joiden lisäksi kartoitetaan harrastamisen inhimillisiä ja taloudellisia kustannuksia. Yhteenkuuluvuuden rakentaminen on koko seurayhteisön yhteinen oppimisprosessi ja jokaisen näkökulma on yhtä arvokas. Testiin vastaaminen kestää muutamasta minuutista puoleen tuntiin omasta vastausaktiivisudesta riippuen. Tuloksista tiedotetaan heti niiden valmistuttua.

Muutama lisähuomio niille, joiden perheissä harrastetaan useampaa lajia ja ollaan mukana useamman ryhmän tai joukkueen toiminnassa:

  • Yksi vastaus per seuratoimija.
  • Vastaa testiin oman kokemuksen perusteella.
  • Kun arvioit väittämiä, vastauksesi menee kaikkien niiden joukkueiden tai ryhmien tuloksiin, joissa toimit eri rooleissa.

Testin toteutuksesta vastaa HedCoach for Sport -tiimi. Osallistuminen tapahtuu anonyymisti eli vastauksia ei yhdistetä henkilöihin. HedCoach ei tule käyttämään henkilötietoja muuhun kuin testin toteuttamiseen.

HedCoach on riippumaton toimija, jonka arvopohjana on luottamus, tavoitteellisuus ja yhteenkuuluvuus. HedCoach for Sportsin missiona on palvella monipuolisesti strategisten muutosten edistämistä liikunnan ja urheilun kentällä. Lisätietoja konseptista https://hedcoach.fi/ sekä https://hedcoach.fi/for-sports/urheiluseura-2-0/

VG-62:n ensimmäinen seurayhteisötesti on tehty maaliskuussa 2023 ja sen tuloksia pääset lukemaan nettisivuilta.

Aktiivista osallistumista odottaen

Marja Kytönen
Toiminnanjohtaja / VG-62 ry