SeuraJulkaistu: 06.06.2024 16.39

Jopox maksupalvelut on otettu käyttöön

VG-62 on ottanut käyttöön Jopox maksupalvelut. Lasku tulee sähköpostitse, mutta pdf-laskun sijaan, sähköpostista löytyy maksulinkki. Maksutavat monipuolistuvat, sillä vaihtoehtoina ovat verkkopankki, pankki- tai luottokortti, lasku tai osamaksu. Laskun pystyy maksamaan myös Jopox + sovelluksessa. Näppäilyvirheet jäävät pois, eikä laskuja pysty maksamaan väärillä viitteillä, summilla tai tilinumeroilla. Lisäksi tuplamaksut on estetty.

Jopox-palvelun maksunvälityspalvelut tuottaa Nets Groupiin kuuluva Paytrail Oy, joka on Suomen suurin verkkomaksamiseen erikoistunut yritys. Maksuista veloitetaan palvelumaksu samalla tavalla kuin MobilePay-maksuista. Paytrailin palvelumaksu on 1,9 %, maksutapahtuma.

Uudistuksen tarkoituksena on parantaa maksajien maksukokemusta, helpottaa talouden seurantaa ja vähentää käsityötä. Lisäksi ilmoittautumislomakkeisiin pystyy kytkemään maksa heti -ominaisuuden, jos sellaiselle on tarvetta. Seura- ja jaostotasolla tämä ominaisuus on ollut useamman vuoden käytössä ja niissä on harjoiteltu jo Paytrail-palvelun käyttöä.