Maalivahti Riku Tanila jatkaa VeeGeen maalilla
Julkaistu: 05.03.2023 20.16

Maalivahti Riku Tanila jatkaa VeeGeen maalilla

Äärimmäisen tärkeä palanen joukkueen kokoamisessa varmistui kun maalivahti Riku Tanila liittyi mukaan sopimuspelaajana #20. Tampereella opiskeleva ja pari edellistäkin kautta VeeGee -paidassa pelannut 24-vuotias Tanila on esiintynyt edustuksen maalilla jo 22 ottelussa.

"Oma futisura alkoi aikoinaan juuri VeeGeessä. Päällimmäisenä mieleen on jäänyt, että Naantalissa oli silloin hyvät olosuhteet ja valmennus. Tästä jäi oikein lämpimät fiilikset seurasta."

B-ikäisenä Rikun ja VeeGeen tiet erosivat useammaksi vuodeksi kun hän lähti hakemaan uusia haasteita ensin silloisesta FC Kaarinasta ja sen jälkeen Kaarinan Pojista. Opiskelujen vietyä hänet Tampereelle kului myös yksi kausi Tampere Unitedin maalilla. Koronan ja etäopiskelun ansiosta vuonna 2021 mahdollistui kuitenkin taas paluu sinne mistä kaikki aikoinaan alkoi.

"Olen viihtynyt oikein hyvin pari edellistä kautta VeeGeessä ja mikä sen parempaa kuin pelata seurassa, josta homma alkoi. Tulevalle kaudelle henkilökohtainen tavoite on, että saisi pelata ehjän kauden ilman loukkaantumisia ja auttaa joukkuetta voittamaan tärkeitä pisteitä. Joukkueelta toivon tietenkin, että vähintään sarjapaikka säilytetään. Tavoite olisi myös, että saadaan omaa pelitapaa ajettua sisään hyvin ja tietenkin että homma on kivaa. Ei sen kummallisempaa."

VeeGeen sopimuspelaajat (tilanne 4.3.):

Riku Tanila (mv)

Jukka Hatakka (mv)

Antti Leppiniemi (puo)

Timo Ranta (puo)

Joni Sivula (puo)

Onni Ojala (puo)

Miika Tommila (puo)

Eemeli Elomaa (kk)

Jesse Kurokallio (kk)

Samuel Lehtinen (kk)

Oskari Leppänen (kk)

Aladin Ljesnjanin (kk)

Muslim Al-Ebadi (kk)

Otto Girs (kk)

Lauri Lavonen (kk/hyö)

Samuli Mikkonen (kk/hyö)

Juha-Matti Koiranen (hyö)

Roni Lehmuskoski (hyö)

Eetu Leppänen (hyö)

Tino Soppi (hyö)