Kausi päättyy lauantaina Karvetissa
Julkaistu: 05.10.2023 13.41

VeeGee kohtaa lauantaina klo 16 alkavassa kauden viimeisessä ottelussaan kotikentällään Karvetissa FC Inter 2:n. Vastus on kovin mahdollinen, sillä FC Inter 2 on jo varmistanut sarjan voiton sekä nousun ensi kaudeksi Kakkoseen. VeeGeellä puolestaan on vielä haarukassa sijoitukset väliltä 7.-9.. Edellisellä kierroksella FC Inter 2 koki kauden ensimmäisen tappionsa sarjassa, kun MuSa kävi kairaamassa 3-1 vierasvoiton Turusta. VeeGeetä puolestaan nöyryytti Peimari Utd voittamalla kotiottelunsa Sauvossa puhtaasti 5-0.

Ennen juhannusta kevätkierroksen viimeisessä ottelussa kohdanneet joukkueet päätyivät Kupittaan helteessä FC Inter 2:n murskavoittoon 6-1. Ilotulitusta johtivat tuolloin maaleillaan liiga-Interistä mukana olleet Elias Mastokangas, Daniel Rökman, Valentin Purosalo sekä Otto Lehtisalo. Maalinteossa onnistui toki myös Gesim Voca, jonka kokonaismaalimäärä 19 oikeuttaa koko sarjan maalipörssin ykköstilaan tällä hetkellä. Tuossa ottelussa VeeGeen maalintekijä oli komealla vaparimaalillaan Samuel ”Samppa” Lehtinen.

Jo pitkään sarjanousua Kakkoseen yrittänyt FC Interin reservijoukkue panosti kauteen lähdettäessä voimakkaasti rosteriinsa hankkimalla mm. maalille Aati Marttisen Tepsistä, puolustukseen Oliver Kangaslahden Veikkausliigan HIFK:sta sekä maalintekijäksi viime kaudella Ykkösessä Piffenissä 7 kihahdusta kiukaalle heittäneen Gesim Vocan. Lisäksi joukkueessa on esiintynyt kauden aikana yksittäisissä otteluissa Interin liigaringistä reilusti yli 10 eri pelaajaa. Tällä ylivoimaisella materiaalilla nousu Kakkoseen varmistui jo hyvissä ajoin kolme kierrosta ennen sarjan loppua.

Edellisessä kotiottelussa Wilpasta vastaan syntynyt Eetu Leppäsen ( kummiyritys Maek Oy ) hattutemppu 34 minuutissa oli Kolmosen tasolla ensimmäinen VeeGeessä sitten kauden 2016 jolloin Lauri Lavonen nakutti 21 minuutissa kolme naulaa Piffenin arkkuun. Tuon jälkeen toki Nelosessa kaudella 2019 Veli Hartola tehtaili myös kolme maalia 37 minuutissa SC Wolvesia vastaan. Tempun uusiminen tuntuu etukäteen haastavalta lauantaina sillä FC Inter 2 on päästänyt pelaamissaan 21 ottelussa vain 21 maalia. Luku on kolmanneksi pienin sarjassa ÅIFK:n sekä MuSan 18 maalin jälkeen. Toki VeeGeekin on jäänyt maaleitta vain kolmessa ottelussa tällä kaudella, viimeisin tosin viime lauantaina Peimarin vieraana.

Lauantaina varmuudella poissa kokoonpanosta ovat jo kautensa päättäneet Tino Soppi ja Muslim Al-Ebadi ( Manschett - miehen tyylimaailma ) sekä edelleen sairaslistalla olevat Aladin Ljesnjanin ( AC Auto-Center ) ja Juha-Matti Koiranen ( Autoliike Niio ). Koko kauden vakavaa polvivammaansa kuntouttanut Oskari Leppänen ( Maek Oy ) palasi Sauvossa pelikentille pelaten pari minuuttia mutta häneen varaansa valmennus tuskin suunnitelmiaan tekee. Koko syyskierroksen loukkaantuneena ollut Miika Tommila ( Muuraus- ja rakennustyö Sivula) on viime aikoina treenannut joukkueen mukana mutta hänenkin pelaamisensa on hyvin epävarmaa.

Ottelu pelataan alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen lauantaina klo 16:00 Karvetin tekonurmella sillä syksyn sateissa Kuparivuoren nurmea halutaan säästää tulevan kauden koitoksiin. Ottelussa herkulliset leivonnaiset puoliajalla tarjoaa taas luonnollisesti Pian Pakari ( Pian Pakari ).

Ottelun päätyttyä UUNI Pizzeria ( UUNI ) palkitsee molempien joukkueiden parhaat pelaajat pizzalahjakortilla sekä Pajamäen kioski ( Pajamäen kioski ) palkitsee kotijoukkueen sykähdyttävimmän suorituksen wingseillä.

Ottelun jälkeen kausikortilla UUNIN pizzat -10% sekä Ravintola SunTownista ( SunTown ) klo 22 asti kaikki hanajuomat Happy Hour -hintaan!

VeeGee kotipeleihin myytävät pääsyliput maksavat 6 €/kpl. Lipun voi maksaa pelikioskiin käteisellä tai MobilePayllä (numero 32352). Kaikki VG:n pelipassilaiset sekä alle 15-vuotiaat ilmaiseksi sisään.