Kausi paketissa!
Julkaistu: 02.11.2021 19.43

Kausi paketissa!

Kausi 2021 laitettiin P08 -joukkueen osalta pakettiin lokakuun lopussa Ahvenanmaalla Mariehamn Cupissa. Kaikki kolme peliryhmää yhteen koonnut turnausmatka kuvasti hyvin joukkueen mentaliteettia ja loistavaa yhteishenkeä ja oli hieno päätös menestyksekkäälle kaudelle.

Koronan viivästyttämä sarjakausi alkoi vasta toukokuun lopussa ja oli erittäin tiivis ja tapahtumarikas sisältäen kaksi sarjanousua, historiallisen liigapaikan, yhden sarjasta putoamisen, sekä lukemattoman määrän tasaisia otteluita, joissa katsojien ja valmentajien hermoja koeteltiin viime hetkien ratkaisumaaleilla. Valitettavia pitkäaikaisia loukkaantumisia osui kohdallemme tällä kaudella useita ja niiden johdosta valmennuksella oli muutamia kertoja sormi suussa mistä tehdä pelaajia kolmen joukkueen lähes samanaikaisiin peleihin.

Punainen ryhmä pelasi tasaisen kauden Kolmosessa ja tarjosi peliaikaa vähemmän harrastaneille, ylemmissä sarjoissa pienemmälle vastuulle jääneille sekä lisähaasteita kaivanneille -09 syntyneille pelureille.

Musta ryhmä voitti ensin vakuuttavasti Kakkosen ja nousi syyskierroksen ajaksi Ykkösen alalohkoon, jossa pääsi haastamaan Ykkösessä jo kevätkierroksen pelanneita Tampereen seudun joukkueita.

Keltainen ryhmä lähti kauteen hieman kysymysmerkkinä, sillä Ykkösen taso tiedettiin kovaksi. Hienosti sujuneiden otteluiden jälkeen lopullinen sijoitus oli kuitenkin kolmas, joka takasi syyskierrokselle paikan P13 Liigassa. Liigajoukkueita kohdatessa havaittiin, että vielä on työtä edessä ennen kuin pysyvästä liigapaikasta voidaan Naantalissa haaveilla. Vajaan kahden viikon valmistautumisaika ei tällä kertaa riittänyt liigapaikan säilyttämiseen hyvästä taistelusta huolimatta, joten ensi kaudella pelit jatkuvat P14 Ykkösessä.

Iso pallo, iso maali, iso kenttä - siinä muutama haaste tulevaan kauteen valmistauduttaessa.

Suuret kiitokset kaikille joukkuetta kannustaneille vanhemmille, katsojille sekä tukijoille!