Hallituksen tiedote: toiminta on normalisoitumassa 1.6. alkaen
SeuraJulkaistu: 28.05.2020 00.00

Hallituksen tiedote: toiminta on normalisoitumassa 1.6. alkaen

Auringon ja lämmön myötä meillä VG-62:ssa ollaan taas käynnistämässä normaalimpaa toimintaa, kun 1.6.2020 isompien ryhmien kokoontumiset on sallittu. Toivomme hallituksessa, että kaikki jäsenemme löytävät tiensä takaisin harrastustensa pariin. Toivomme myös, että kaikki muistavat kantaa oman vastuunsa siitä, että harrastaminen on turvallista huolehtimalla mm. hyvästä käsihygieniasta, vaihtamalla treenivarusteet mahdollisuuksien mukaan jo kotona ja pysymällä sairaana pois harjoituksista. Jaostomme ovat kiitettävästi ohjeistaneet omiaan, miten tämä haastava tilanne huomioidaan harjoittelu- ja kilpailu- tai pelitapahtumissa.

Tiedämme, että osaan jäsentemme perheisiin Covid-19:lla on ollut taloudellisia vaikutuksia. Kannustamme olemaan ajoissa yhteydessä, mikäli maksuihin pitää sopia pidempiä maksuaikatauluja. Oheisen linkin taakse olemme koonneet auttavia tahoja taloudellisiin haasteisiin https://www.vg-62.fi/seura/35688/tukea-harrastamiseen.

Covid-19 on aiheuttanut taloudellisia haasteita myös seuralle ja jaostoille, kun normaalin toiminnan lisäksi jouduimme peruuttamaan tapahtumia ja mm. vuokratuloja jäi saamatta. Olemme hakeneet Opetus- ja Kulttuuriministeriön Covid-19-tukea urheiluseuroille. Hakemuksessa on huomioitu myös jaostojen tappioita. Tämän lisäksi toteutamme kaksi Drive In -elokuvanäytöstä Teljentien kentällä 3.6.2020. Tarvitsisimme teidän apuanne tapahtuman markkinoinnissa, sillä uskomme, että reilun 1100 jäsenen seuran lähipiiristä löytyy 100 autokuntaa (50/näytös), joilla sykkii keltamusta sydän. Viestikää siis ahkerasti tapahtumasta, että saadaan näytökset loppuunmyydyksi. Kiitos jo etukäteen avusta!

Elokuvalippuja voi ostaa täältä https://www.screenintown.com/?City=Naantali#slogan. Tapahtuma löytyy myös Facebookista https://www.facebook.com/events/646449316211398/.

Aurinkoisia kesäpäiviä ja hyviä treenejä!

VG-62 ry Hallitus